Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počele pripreme

Cibona prva krenula, evo koga je Subotić zatekao na prozivci

04.08.2017.
u 07:00

Novopridošli Amerikanci Langston Hall i Melvin Cleveland te kapetan Marin Rozić priključit će se 8. kolovoza.

Premda neće igrati nijedno europsko natjecanje, košarkaši Cibone od svih su hrvatskih klubova prvi započeli pripreme za novu sezonu.

Na prozivci u Draženovu domu novi trener Slobodan Subotić zatekao je Bošnjaka, Ćorića, Ljubičića, Bilinovca, Novačića, Uljarevića, Mandića, Popića, Gospića i Gilbera.

Novopridošli Amerikanci Langston Hall i Melvin Cleveland te kapetan Marin Rozić priključit će se 8. kolovoza kada su predviđeni sistematski pregledi nakon kojih slijede pripreme na Rogli.

Reprezentativac Luka Žorić pridružit će se momčadi po završetku Eurobasketa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije