Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Euro

Hrvatska protiv Irana u Koprivnici, a sa San Marinom u Rijeci

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igro Kralj/PIXSELL
1/5
01.04.2016.
u 21:26

Hrvatska će krajem svibnja odmjeriti snage protiv reprezentacije Irana, a po prvi puta u povijesti Vatreni će zaigrati u Koprivnici.

Hrvatski nogometni savez dogovorio je posljednje dvije prijateljske provjere koje će hrvatska reprezentacija imati prije nastupa na Euru u Francuskoj.

Hrvatska će krajem svibnja odmjeriti snage protiv reprezentacije Irana, a po prvi puta u povijesti Vatreni će zaigrati u Koprivnici, stoji na stranicama HNS-a.

Nakon toga slijedi posljednje "zagrijavanje" za Euro, a protivnik će biti reprezentacija San Marina. Susret će biti odigran u Rijeci na stadionu Rujevica.

Hrvatska reprezentacija smještena je na Europskom prvenstvu u skupinu D u kojoj će igrati protiv Turske (Pariz, 12. lipnja), Češke (Saint-Etienne, 17. lipnja) i Španjolske (Bordeaux, 21. lipnja).

>>Pogledajte novu Fifinu ljestvicu, Hrvatska više nije najjača u susjedstvu!

Komentara 17

DU
Deleted user
21:41 01.04.2016.

Kad pitaju me,koliko i kako ja nju volim. Samo jedna riječ bi bila to. Neopisivo. Voljena zemljo uvijek vjerni. Hrvatska.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:26 02.04.2016.

Iran i San Marino su naše provjere pred Euro?!? Pretpostavljam da su Kazahstan i Gibraltar bili zauzeti? ... Što bi nam točno ove dvije utakmice trebale pokazati? Na prvu čovjek pomisli da se radi o strahu od jakih protivnika jer bi porazi narušili atmosferu, ali mislim da je razlog u - parama. Brend ide na najjeftiniju varijantu pa kud puklo da puklo... ne samo da je priglup i kvaran, nego i škrt... nema nikih problema.

TA
tarzan
22:11 01.04.2016.

Stvarno je čudno da nikako ne možemo dogovoriti utakmicu sa nekim jačim protivnikom, u 90% slučajeva su nam protivnici u prijateljskim utakmicama timovi iz trećeg i četvrtog razreda kvalitete. Nesposobnost HNS-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije