Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspored utakmica

Hrvatska prenosi dva boda, evo s kim se križamo i kad igramo s Francuzima

Hrvatska - Švedska
16.01.2018.
u 22:06

U borbi za prvo mjesto u skupini Švedska došla do važne pobjede i s vrha naše grupe ulazi u drugi krug

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je prvi poraz na Europskom prvenstvu koje se igra kod nas. Nakon uvodnih pobjeda protiv Srbije i Islanda, izabranici Line Červara izgubili su od Švedske (31:35).

Tako je u borbi za prvo mjesto u skupini Švedska došla do važne pobjede i s vrha naše grupe ulazi u drugi krug u koji prenosi četiri boda (po dva za pobjede protiv Srbije i Hrvatske). Hrvatska, nažalost, prenosi samo dva boda (od pobjede nad Srbijom). U drugi krug iz naše skupine ide i Srbija.

Hrvatska - Švedska
1/20

U drugom krugu križamo se s tri najbolje reprezentacije iz skupine B, a to su Francuska (prenosi četiri boda), Norveška (prenosi dva boda) i Bjelorusija.

U akciju ćemo već u četvrtak kada igramo protiv Bjelorusije. Dva dana kasnije igramo protiv Norveške, a onda će uslijediti pauza od tri dana. U srijedu 24. siječnja u zadnjem kolu igramo protiv Francuske.

Kad se odigraju sve utakmice u toj drugoj skupini dvije najbolje reprezentacije idu u polufinale.

Komentara 62

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:24 16.01.2018.

Dvije najače reprezentacije idu dalje iz grupe. Znači mi i Francuzi. Ajd konačno smo počeli kalkurirati.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:39 16.01.2018.

konacno dobra kalkulacija. vidimo se u finalu.

Avatar nula
nula
23:30 16.01.2018.

EP tek sad pocinje. Svedi su igrali kao da su ukljuceni na struju, dok smo mi u mislima vec bili u iducoj fazi. Nista nije gotovo, mi smo najbolji kad je najteze. Go Croatia !! ( zao mi je splitske publike, nicas ce slabo spavati ).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije