Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Perua

Hrvatska je velika momčad, odgovorit ćemo na svaki njihov izazov

Ricardo Gareca
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.03.2018.
u 11:34

Sumnjam da će biti kao na Svjetskom prvenstvu, no pristupit će joj se ozbiljno - dodao je Ricardo Gareca

Peruanski izbornik Ricardo Gareca poručio je kako će njegovi nogometaši nastojati imati loptu u nogama većinu vremena utakmice s Hrvatskom te da su u Miami došli po pobjedu.

- Hrvatska je velika momčad, s velikim posjedom lopte, a na to ćemo odgovoriti istom mjerom. Nastojat ćemo imati loptu u svojim nogama većinu vremena. Bit će to intenzivna utakmica, a mi ćemo izaći na teren kako bismo pobijedili - rekao je 60-godišnji Gareca u obraćanju medijima. 

Ricardo Gareca
1/5

- Ne znam hoće li ritam utakmice biti kao na Svjetskom prvenstvu jer je sve ovo priprema da se ondje stigne na najbolji mogući način. Sumnjam da će biti kao na Svjetskom prvenstvu, no pristupit će joj se ozbiljno - dodao je.

Hrvatska i Peru nikada dosad nisu igrali međusobno. Obje reprezentacije okupile su se nakon četiri mjeseca kako bi odigrale prvu prijateljsku utakmicu uoči Svjetskog prvenstva.

- Nakon četiri mjeseca moji igrači su u jako dobrom fizičkom stanju. Željni su napredovanja, a za to ima prostora. Moja ideja je dati priliku što većem broju igrača jer smo još uvijek u procesu konsolidacije. Na puno pitanja moramo odgovoriti - rekao je Argentinac koji je od 2016. na klupi Perua.

Crveno-bijeli su se plasirali na Svjetsko prvenstvo prvi put nakon 1982. godine. Natjecanje u Rusiji počinje za manje od tri mjeseca. Nadaju se da će ondje zaigrati 34-godišnji napadač Paolo Guerrero, njihov prvi strijelac te igrač brazilskog Flamenga. Njega je suspendirala Fifa.

- Jako nas veseli što je počeo trenirati u klubu. Vidimo da je potpuno posvećen treniranju, a njegov povratak na travnjak je važan napredak - rekao je Gareca.

Protiv Hrvatske neće igrati niti aktualni kapetan i stoper Alberto Rodríguez zbog ozljede lijeve noge.

- On je otpao za ove dvije utakmice (protiv Hrvatske i Islanda) no dobro je što je s nama - zaključio je izbornik te južnoameričke reprezentacije.

Komentara 6

DU
Deleted user
12:26 23.03.2018.

Pa ako se traže protivnici koji igraju slično kao suparnici u svojoj grupi nije mi jasno zašto nitko ne igra protiv slovenaca, em su slobodni jer se nisu plasirali em imaju u svojim redovima dosta srba pa nitko ne može vjernije dočarat igru orlova.

NO
nogogaz
14:04 23.03.2018.

dva naša najskuplja prema transfermarketu koštaju koliko slovenski vratar Oblak.... a ima 4 kluba, koji su spremni platit odštetu više od 100 mio eura za najboljeg i najskupljeg vratara ikad na svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije