Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

Hrvatska oštećena protiv Walesa?! Vatreni poručio: Kod njihovog gola je bio prekršaj

Brekalo
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
13.10.2019.
u 23:24

- Kod njihovog gola za 1:1 je bio prekršaj na Mateu - rekao je Brekalo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1:1 u Cardiffu protiv Walesa pa će plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine morati tražiti 16. studenog u Rijeci protiv Slovačke. Za odlazak na Euro dovoljan nam je i bod.

Izbornik Zlatko Dalić je napravio tri promjene u početnoj postavi u odnosu na utakmicu protiv Mađarske. Umjesto 'kartoniranog' Marcela Brozovića u momčad je ušao Mateo Kovačić, Nikola Vlašić je ušao u umjesto Ivana Rakitića, a Josip Brekalo umjesto Ante Rebića.

- Znali smo da je ovo Walesu posljednja šansa da ostane u igri za EP. Rano smo zabili, a onda se malo nesvjesno povukli i branili rezultat - rekao je Brekalo.

Velšani su izjednačili u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. No, naši su se žalili zbog prekršaja Daviesa na Kovačiću što sudac Kuipers nije svirao. Brekalo je nakon utakmice još jednom rekao da je bila riječ o prekršaju.

- Kod njihovog gola za 1:1 je bio prekršaj na Mateu - rekao je Brekalo i dodao:

- Borili smo se do kraja, imali smo još nekih prilika. No, najvažnije da nismo izgubili.

A Nikola Vlašić, strijelac našeg gola, je dodao:

- Dobro su stajali u obrani, bili su uski i znali su što radimo. Uvijek je teško protiv takvih momčadi napraviti prilike. No, poveli smo, a onda se povukli i željeli zabiti iz kontre.

Vlašić je naveo i što je danas bio problem.

- Nismo uspjeli stvoriti izrazite šanse kao što smo radili u proteklim utakmicama i toga je svjesna cijela ekipa - rekao je Vlašić.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:58 13.10.2019.

"Nismo uspjeli stvoriti izrazite šanse kao što smo radili u proteklim utakmicama..." Sanse se ne stvaraju beskorisnim i iritirajucim medjusobnim dodavanjima obrambenih igraca ispred svog sesnaesterca, a jos manje jos beskorisnijim vracanjima lopte Livakovicu... Vjerujte mi, znao sam da ce Hrvatska biti kaznjena zbog takve igre. Sva sreca da je Wales sasvim prosjecna ekipa, moglo je biti kao i u Madjarskoj.

VL
????
23:46 13.10.2019.

Je prekršaj, ali da dvojica-trojica igrača oko Kovačića nisu gledala prema sucu i protestirala nego nastavila igrati, gol ne bi pao. Doslovno svaki primljeni gol u gostima nas je skupo koštao u ovim kvalifikacijama, da bilo koji nismo primili, sadd bi bili već kvalificirani. Sad se samo nadam da za mjesec dana u Rijeci neće biti potop, blatnjavi teren i jaka bura... Slovaci moraju pobijediti a ako pobijede onda su Velšani ispali i bit će ih baš briga protiv Mađara. Al vjerujem da će naši uspjeti ih pobijediti.

JU
juma
23:37 13.10.2019.

Bio je prekršaj, ali glupo je od Kovačića minutu prije kraja poluvremena u situaciji kada ima loptu graditi je ledjima na 25 metara od vlastitog gola, umjesto da odmah odigra jednostavan pas ili ju izbaci van. Ovako se uzdaš u suca i da će ti on svirati prekršaj, a to je uvijek rizik. Zato je po meni trebao igrati Badelj koji je puno smireniji i iskusniji i koji je u onih desetak minuta jako dobro zamijenio Modrića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije