Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijedio gležanj

Hrvatska na mukama, Martinović otpao u zadnji tren

Ivan Martinović
Foto: DPA/Pixsell
07.01.2020.
u 14:48

Ivanu Martinoviću je pukla peta metatarzalne kosti. Morat će mirovati najmanje deset dana

Izbornik Lino Červar ostao je dan prije puta u Graz koji će nam biti domaćin na Europskom eprvenstvu bez Ivana Martinovića koji se u ponedjeljak ozlijedio na treningu. 

Naime, u ponedjeljak je na treningu u Poreču desni vanjski Ivan Martinović ozlijedio gležanj. Nakon Lovre Mihića, Frana Milete i Luke Šebetića, ovo je četvrta ozljeda u hrvatskoj reprezentaciji, a minimalan oporavak Martinovića trajat će mjesec dana.

- Ivanu Martinoviću je nažalost pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija.

Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno - izjavio je Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije.

Červaru su tako ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić, a kojeg od njih će voditi saznat će se tijekom večeri na konferenciji za novinare koja je zakazana u 17:30 sati (dvorana Kaptol, hotel Panorama).

Reprezentacija će sutra krenuti u 9:00 sati iz zagrebačkog hotela Panorama prema Grazu koji je domaćin našoj A skupini u kojoj su osim Hrvatske reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije.

Prvu utakmicu, izabranici Line Červara odigrat će u četvrtak, 9. siječnja u 20:30 sati, protiv Crne Gore. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije