Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE KRITIKE

Hrvatska ikona prozvala izbornika: 'Budi frajer i daj ostavku. Rekao sam mu da neće napraviti ništa'

Koeln: Konferencija za medije hrvatske rukometne reprezentacije
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.01.2024.
u 21:11

Za godinu dana igra se svjetsko prvenstvo na kojem će se naša skupina igrati u Hrvatskoj, a mi smo daleko od momčadi koja se može boriti za medalju.

Hrvatska rukometna reprezentacija oprostila se od europskog prvenstva i nije uspjela izboriti polufinale turnira nakon bolnog poraza od Islanda. Naši rukometaši upisali su treći poraz u isto toliko utakmica u trećem krugu, a pobjeda protiv Španjolske od deset razlike samo je ponudila krivo stanje stvari. 

GALERIJA Hrvatska doživjela debakl protiv Islanda

Koeln: Konferencija za medije hrvatske rukometne reprezentacije
1/6

- Nisam imao neko mišljenje o Perkovcu kao treneru, kao igrač je nešto drugo, ali kao o treneru nisam. Sada vidim da je situacija još gora. - Ja sam mislio da sam prekritičan nakon pobjede protiv Španjolske. Iako Španjolci više nisu nešto što su bili i golman im nije taknuo loptu. Druga utakmica je pokazala sve naše slabosti - rekao je legendarni hrvatski pivot Nenad Kljaić za 24 sata

- Ako si prozivao Hrvoja Horvata, budi frajer, onda daj sad ostavku. Kada se birao novi izbornik, nasljednik Cvebe, ja sam rekao: "Ako ne odvedem reprezentaciju u polufinale, ja odmah dajem ostavku". To tvrdim i sada. Imamo igrački kadar. Ne možemo se izvlačiti na mladost. Nisu svi tako mladi igrači. Naša dva najmlađa igrača bili su najbolji, naši golmani. To su alibi priče - izjavio je Kljaić.

VEZANI ČLANCI:

- Ja samo znam da nikada neću biti izbornik. Ne zbog svoje stručnosti, jer puno znam o rukometu. Moji rezultati nikada nisu bili sporni. Neke stvari iz mog privatnog života smetaju neke ljude i to je nekima bitnije nego neke druge stvari. Bitnije im je da je netko dobar, ponizan nego da imaju barabu koja zna o rukometu, ali da im ne paše. Nama treba baraba na klupi. Ako žele osvojiti medalju na idućem prvenstvu, znaju moj broj i neka mi se jave - zaključio je osvajač olimpijske medalje iz Atlante te priznao da je otvoreno rekao Perkovcu kako neće napraviti ništa na ovom turniru. 

 

Komentara 29

PA
pajokola1
23:33 22.01.2024.

Ponestaće nam trenera , koliko ih se nakon Červara već promjenilo? Još ispade onaj Goluža najbolji . Dobro kaže Kljajić , ovakve rezultate bi i netko sa ulice napravio, pa što ne bi i on probao, evo i ja see prijavljujem za trenera hrvatske reprezentacije samo ne kužim baš sva ta rukometna pravila pa ako me može netko samo malo informirati oko toga, inače ssve drugo znam, a i trenerka mi ljepo stoji.

MA
majeltomoguce
22:31 22.01.2024.

Ja sam znao da Perkovac nije dobar izbornik samo po jednoj stvari - nije izbacio iz reprezentacije Cindrića! To je trebao napraviti prvi Lino, jer ga je Cindrić i javno vrijeđao i ponižavao i na treninzima reprezentacije zabušavao! Cindrić je igrač koji je u klubu najbolji centralni na svijetu, a u reprezentaciji ga nikad nema! Sto ozlijeda i sto isprika! Zašto ga Perkovac nije koristio zadnje dvije utakmice više od par minuta??? I on je dobio virozu kao i Duvnjak? Čovjek se prenemaže i zabušava godinama i radi budale od svih! On nema što više raditi u reprezentaciji nakon svega!

ZL
Zlatnidelirij76977
02:48 23.01.2024.

Ti igrači nisu uigrani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije