Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUDO

Hrvatska džudašica Ivana Maranić zaustavljena u prvom kolu

Ivana Maranić nije uspjela naći rješenje za Litavku
Foto: Bruno Blumenschein/HJS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.07.2021.
u 06:52

Ovime je završio povijesni, prvi nastup hrvatskih džudašica na Olimpijskim igrama, a najdalje je stigla Barbara Matić, koja je poražena u borbi za broncu. Karla Prodan je izgubila u 2. kolu.

Hrvatska džudašica Ivana Maranić poražena je u dvoboju 1. kola kategorije do 78 kilograma Olimpijskih igara od Litvanke Sandre Jablonskyte.

Maranić (29) je zapela već na prvoj prepreci olimpijskog turnira u kultnoj dvorani Nippon Budokai, koja se nalazi na posebnom mjestu, uz Carsku palaču u središtu Tokija. 

Zagrepčanka se na OI plasirala u zadnji trenutak, zahvaljujući bodovima na rang-listi Međunarodnog džudo saveza.

"Jednostavno nisam mogla naći rješenje za Litvanku. Ona se povlačila stalno, bila mi je daleko i nisam je mogla iskontrolirat. Šteta. Lijepo je bilo biti tu među svim ovim sportašima, ovo je ipak poseban osjećaj. Zahvaljujem na podršci iz mog kluba i nadam se da će netko od njih imati priliku doživjeti ovo što sam je doživjela", izjavila je Ivana, članica Judo kluba Panda.

Ovime je završio povijesni, prvi nastup hrvatskih džudašica na Olimpijskim igrama, a najdalje je stigla Barbara Matić, koja je poražena u borbi za broncu. Karla Prodan je izgubila u 2. kolu.

>> Pogledajte: Jelić i Kanaet za povijest!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije