Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni gradski derbi

Hrvati odlučili legendarni Old Firm, u Škotskoj slijedi velika drama!

Celtic - Rangers
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
29.12.2019.
u 15:26

Borna Barišić dvaput je asistirao, a Nikola Katić je pogodio za trijumf

Nogometaši Glasgow Rangersa slavili su na Celtic Parku prvi puta od 2010. godine, a pobjedu su im omogućili Hrvati! Borna Barišić dva puta je asistirao, a Nikola Katić pogodio je glavom u 56. minuti za konačnih 2:1.

Domaćini su imali prigodu povesti u 33. minuti, međutim Ryan Christie nije iskoristio najstrožu kaznu. Samo tri minute kasnije to je kaznio Ryan Kent na dodavanje Baršića s lijeve strane, ali gosti nisu dugo nosili osmijehe na licima.

Odsonne Edouard je uz puno sreće izjednačio četiri minute uoči odlaska na odmor, no Rangers je svejedno upisao izuzetno važan trobod.

Barišić je izveo korner, a Katić glavom zakucao loptu u mrežu s otprilike sedam metara.

Celtic je unatoč porazu zadržao čelnu poziciju s 52 boda, Rangers se sada primaknuo na samo dva boda zaostatka, a uz to ima još i utakmicu manje u odnosu na gradskog rivala.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar saaarac
saaarac
17:15 29.12.2019.

Legende! Borna je velika igračina, daj mu slobode i da vidiš čuda! Nema boljeg centaršuta i izvođača kornera u cijeloj škotskoj ligi.

Avatar mos_mislit
mos_mislit
18:19 29.12.2019.

Bravo decki !

DH
dalibor.hren
21:36 29.12.2019.

Ovo je sa vjerskim prizvukom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije