Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ROTTERDAMU

Hrvati najavili jaku borbu: Zaustavit ćemo Rumunje i Radua

Rijeka: Mladost i Jug u finalu kupa Hrvatske u vaterpolu
Nel Pavletic/PIXSELL
14.02.2021.
u 11:00

– Naša je najveća snaga u našem kolektivu, ali naravno i u kvaliteti igrača. Vjerujem da ćemo se u Rotterdamu pokazati u najboljem svjetlu i da ćemo napokon dobiti tu vizu za Tokio

U tri dana hrvatski su se vaterpolski reprezentativci, što PCR-testovima što tzv. antigenskim, pet puta testirali na COVID-19. I to uoči polaska na putovanje i nakon prispijeća u Rotterdam. Zasad je sve u redu, pa izabranici Ivice Tucka relativno mirno iščekuju početak predolimpijskog turnira i prvu utakmicu s Rumunjskom, večeras u 19 sati. Sve utakmice naših bit će na HTV-u.

– Što se Rumunja tiče, dobro poznajemo njihovog najboljeg igrača Cosmina Radua, koji igra s nama u Mladosti, no siguran sam da ćemo ga dobro čuvati. Pokušat ćemo ga izmoriti što više i nadamo se pobjedi. Mislim da imamo najbolju momčad i da ćemo se uspjeti kvalificirati na OI – kazao je Luka Bukić, a kapetan Andro Bušlje je prisnažio:

– Naša je najveća snaga u našem kolektivu, ali naravno i u kvaliteti igrača. Vjerujem da ćemo se u Rotterdamu pokazati u najboljem svjetlu i da ćemo napokon dobiti tu vizu za Tokio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije