Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN GOVOR

Hrvat se slomio nakon izgubljene bitke za europski tron: 'Ja sam kriv za ovo, moram to reći...'

Zagreb: Konferencija za medije hrvatske košarkaške reprezentacije
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
27.05.2024.
u 09:10

- U košarci je stvar jednostavna. Ako ne zabijaš, nećeš stići nikuda. Možemo mi pričati o obrani i tome svemu, sve se to čini lijepo i ugodno, ali ako ne zabijaš, ne možeš ništa - dodao je Hezonja

Izgubio je madridski Real prvo od dva velika europska finala u tjedan dana. Dok se nogometaši pripremaju za sudar s dortmundskom Borussijom na Wembleyju, košarkaška momčad kraljevskog kluba poražena je u Berlinu, u finalu Eurolige od atenskog Panathinaikosa rezultatom 95:80. U izjavama nakon utakmice posebno se istaknulo razmišljanje Marija Hezonje. Jedan od ključnih igrača Reala i hrvatske reprezentacije ovako je vidio sve skupa.

- Ovaj poraz je isključivo moja krivica. Izgubio sam vrlo važan trofej za momčad. To je jedina istina i mora se reći - rekao je pred novinarima u Berlinu. Inače, Hezonja je utakmicu završio s osam poena, uz šut za dva poena 2/4 te 1/7 kad je u pitanju uspješnost s linije za tri poena.

Real je generalno podbacio u drugom poluvremenu zabivši tek 26 poena, a samo sedam u trećoj četvrtini. Madriđani nisu pogodili niti jednu od devet ispaljenih trica u trećoj četvrtini. 

- U košarci je stvar jednostavna. Ako ne zabijaš, nećeš stići nikuda. Možemo mi pričati o obrani i tome svemu, sve se to čini lijepo i ugodno, ali ako ne zabijaš, ne možeš ništa - dodao je Hezonja.

Nije tajna da je upravo on velika želja Panathinaikosa za sljedeću sezonu, a spominje se i ponuda koja mu je već poslana uz godišnju plaću od oko 2.5 milijuna eura u ugovoru.

Komentara 1

MA
Maui
12:42 27.05.2024.

Sve nam se više nameće riječ krivica umjesto riječi krivnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije