Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINAC JE LJUT

Hrgoviću bi prilika mogla biti puno bliže no što izgleda: 'Usik se želi boriti s njim, ali nisu nas slušali'

Missing Headline 2023-11-16
Foto: Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
1/5
09.02.2024.
u 08:39

Tyson Fury se nakon povrijede vratio kući u Morecambe na sjeverozapadu Engleske s 11 šavova. Prvom prilikom bi se treba vratiti u Arabiju i nastaviti pripreme. Oleksandar Usik je otišao kući vidjeti novorođenu kćer pa se vraća pripremama za meč 18. svibnja, protiv Furyja ili bilo koga drugoga

Aktualni nositelj pet pojaseva u teškoj kategoriji, Oleksandar Usik, inzistira na tome da se njegova iduća borba bude 18. svibnja, s Tysonom Furyjem ili bez njega. Borba za ujedinjenje titula trebala se originalno održati 23. prosinca prošle godine, ali je prebačena na 17. veljače. Prije nekoliko dana Britanac se povukao zbog naizgled dublje posjekotine iznad oka koju je zadobio na treningu.

Njegov promotor, Aleksander Krasjuk objasnio je je Mirror kako ukrajinski boksač ne namjerava propustiti još jedan meč i otkriva da je razmatrao borbu s izvanrednim prvakom i obaveznim izazivačem po IBF-u Filipom Hrgovićem, nakon što je Fury odustao. Umjesto toga, odlukom Turkija Al-Sheika (suadijskog kraljevskog savjetnika za zabavnu industriju) borba je pomaknuta.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Missing Headline 2023-11-16
1/16

"Ukoliko se Fury ponovo povuče, zamjena treba biti unaprijed spremna. Ukoliko kojim slučajem zaradi posjekotinu negdje drugdje, borba se mora održati", rekao je promotor pa se osvrnuo na dogovore i mogućnost borbe s hrvatskim boksačem:

"Što se mene tiče mogli su se boriti. Što se Oleksandra tiče mogli su se borbiti, ali Saudijci su odlučili, a predstava je njihova. Oni su organizatori i odluka je na njima. Mi smo učinili sve što je bilo u našoj moći da spasimo event. Vidjeli smo da je Hrgović bio spreman prihvatiti brobu, ali što je tu je. Pripremao se za 18. svibnja, ma tko bio s druge strane."

VEZANI ČLANCI:

Fury se nakon povrijede vratio kući u Morecambe na sjeverozapadu Engleske s 11 šavova. Prvom prilikom bi se treba vratiti u Arabiju i nastaviti pripreme. Usiku je plan u međuvremenu otići kući i vidjeti novorođenu kćer, a zatim nastaviti prirpremni kamp u Valenciji.

VIDEO Ovo su najbolje Ćirine izjave. Svi pamte što je rekao za Batistutu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije