Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Njemačkoj

Hrgović će za deset dana debitirati u profesionalnom ringu

Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
20.09.2017.
u 13:00

Hrgoviću će profesionalnu karijeru navodno voditi slavni boksački njemački tim Sauerland

Hrvatski boksački as Filip Hrgović bi 30. rujna mogao debitirati u profesionalnom ringu. Iako za sada nema nikakve službene potvrde ove informacije, dobro informirani boksački portali pišu kako bi naš sjajni boksač, koji se proslavio osvajanjem euroskog zlata i olimpijske bronce, trebao debitirati na priredbi u glavnom gradu Latvije – Rigi i to u jednom od uvodnih dvoboja priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez, piše Fight Site



Hrgoviću će profesionalnu karijeru navodno voditi slavni boksački njemački tim Sauerland, no oni nisu željeli komentirati ove informacije, kao niti informacije o debiju hrvatskog boksača.

Filip je 9. rujna na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz Zagrebačke zračne luke uz kratak komentar “Doviđenja Zagrebe. Ekipa koja ne vjeruje u povlačenje!”. Protekle dane je navodno proveo u njemačkom boksačkom kampu spremajući se upravo za profesionalni debi.

Hrgovića u akciji nismo vidjeli još od prošlog ljeta i osvajanja brončane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Nakon tog uspjeha razišao se sa svojim dugogodišnjim trenerom, a ujedno i hrvatskim izbornikom – Leonardom Pijetrajem.

 

Komentara 4

GU
General_U
16:02 20.09.2017.

sritno filipe ako ne bude ozljeda i teških nokauta fićo za godinu dvi ulazi u top deset najboljih teškaša na svitu!!!!!

MA
marac0409
18:00 20.09.2017.

ajde hvala bogu vise. sta si cekao do sad?

AN
Andreeejjj
20:38 21.09.2017.

DON FELIPE...lets gooooo CHAMP :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije