Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduvijek ga volio

Bivša nogometna legenda odlazi u profesionalni boks!

Rio Ferdinand
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
19.09.2017.
u 09:52

"Boks je super sport za dušu i tijelo. Uvijek sam ga volio i ovaj izazov je savršena prilika da se ljudima pokaže što je sve moguće"

Rio Ferdinand (38), bivši kapetan Manchester Uniteda i engleske reprezentacije, namjerava postati profesionalni boksač, javljaju u utorak engleski mediji.

Ferdinand će tako pokušati napraviti ono što je napravio Curtis Woodhouse, bivši veznjak Sheffield Uniteda, koji je imao uspješnu boksačku karijeru i koji je postao prvak Velike Britanije u lakoj velter kategoriji.

Woodhouse je Ferdinandu iskazao potporu putem Twittera u ponedjeljak: “Želim Rio Ferdinandu sve najbolje ako se odluči profesionalno baviti boksom. Tko ima pravo reći može li on to ili ne? Živi život."

Ferdinand se nada dobiti licenciju Britanskog kontrolnog odbora za licencije uz pomoć kladioničarske kuće Betfair.  

"Boks je super sport za dušu i tijelo. Uvijek sam ga volio i ovaj izazov je savršena prilika da se ljudima pokaže što je sve moguće. Ne shvaćam olako taj izazov, jasno je da ne može svatko postati profesionalni boksač, ali uz pomoć tima stručnjaka iz Betfaira i moga truda, sve je moguće."

Komentara 2

KA
kajinx
15:18 19.09.2017.

A, ja naivac, mislio da Olić ide u ring.

SP
spremni0
10:11 19.09.2017.

dobit će par puta u glavu i bok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije