Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGAL: VOZAČ ŽIV

Horor na reliju: Udarili u drugi auto pa u drvo, poginula je mlada suvozačica (21)...

Instagram
10.10.2020.
u 20:29

Liječnici su stigli brže-bolje, krenuli su zatim nešto dalje od mjesta nesreće gdje je po Lauru trebao doći helikopter, no ona ga nije dočekala. Preminula je od srčanog zastoja

Mlada španjolska suvozačica Laura Salvo (21) poginula je na reliju Videiro u Portugalu. 

Naime, automobil u kojemu je bila je prvo sletio s ceste, zatim udario u drugi automobil da bi se na kraju još i zabio u drvo. 

Liječnici su odmah stigli na mjesto nesreće te joj pokušali pomoći, ali nije joj bilo spasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✴️

Objavu dijeli LAURA SALVO (@laurasalvoo)

Vozač Miguel Socias krivac je za tu tragediju. Izgubio je kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini, a udarac u drugi automobil zabacio je njihov u drvo koje su pogodili baš desnom stranom auta, suvozačevom, onom na kojoj je bila nesretna Laura.

Liječnici su na mjesto nesreće stigli za samo nekoliko trenutaka, a Lauru (koja je još uvijek bila zarobljena u autu) krenuli su oživljavati i uspjeli stabilizirati. Krenuli su nešto dalje od mjesta nesreće gdje je po Lauru trebao doći helikopter, no ona ga nije dočekala. Preminula je od srčanog zastoja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⏳💞 📸: @adriannhs 🤪

Objavu dijeli LAURA SALVO (@laurasalvoo)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije