Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDOGLAVI

Honda i dalje ne želi pomoć stranih inženjera

Formula 1
Foto: Reuters (Ilustracija)
03.02.2016.
u 09:58

'Razgovaramo o problemima, ali ti razgovori nisu ugodni, ali ni neprijateljski. Negdje oko prošlog ljeta su nas pitali imamo li dovoljno razvojnih resursa te su željeli znati zašto stvari radimo isključivo sami.'

Suprotno željama njihovog partnera McLarena, Honda još uvijek odbija promijeniti svoj pristup i primijeniti europske metode koje uključuju razmjenu inženjera i ostalih stručnjaka Formule 1.

Yasuhisa Arai razumije zašto su čelni ljudi britanske momčadi poticali na nešto drugačije radne metode, ali to ipak nije način na koji Japanci žele otkloniti svoje probleme i ubrzati napredak McLaren Honde.

- Razgovaramo o problemima, ali ti razgovori nisu ugodni, ali ni neprijateljski. Negdje oko prošlog ljeta su nas pitali imamo li dovoljno razvojnih resursa te su željeli znati zašto stvari radimo isključivo sami. Osim toga, tražili su nas da zaposlimo strano osoblje, što je za njih prirodno zbog velike mobilnosti kada je riječ o načinu poslovanja u Europi. Međutim, objasnili smo da Honda ima drugačiju filozofiju. Važno je njegovati radnu snagu. Nama nije prihvatljivo dovesti stranog inženjera na samo tri mjeseca ili pola godine - rekao je Hondin motorsportski šef Arai.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Magnussen postigao dogovor s Renaultom?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije