Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga

Hokejaši Medveščaka kao domaćini sezonu otvaraju u Sisku

Medveščak - Linz
Foto: Igor Kralj/Pixsell
07.09.2018.
u 14:51

U subotu, 22. rujna, protivnik će Medvjedima biti EC Dornbrin Bulldogs, dan kasnije UPC Vienna Capitals, a 30. rujna Moser Medical iz Graza.

Zagrebački Medveščak, zbog rekonstrukcije Ledene dvorane Doma sportova, prve će tri utakmice kao domaćin u EBEL ligi u rujnu igrati u novoizgrađenoj Ledenoj dvorani "Zibel" u Sisku, doznaje se neslužbeno u petak u gradskoj upravi.

Time će Siščani nakon nekoliko desetljeća ponovo imati prilike gledati vrhunske hokejaške utakmice u novoj dvorani kapaciteta oko 2000 sjedala.

U subotu, 22. rujna, protivnik će Medvjedima biti EC Dornbrin Bulldogs, dan kasnije UPC Vienna Capitals, a 30. rujna Moser Medical iz Graza.

U sisačkoj gradskoj ustanovi Športsko rekreacijski centar doznaje se kako će sve biti spremno za ove utakmice i kako će nastojati da budu vrhunski domaćini.

Više o velikom sportskom događaju za Sisak, biti će poznato nakon konferencije za novinare, koja je u Gradskoj vijećnici najavljena za utorak, 11. rujna, na kojoj će uz domaćine biti nazočni i predstavnici Medveščaka.

Nakon izgradnje, u rekordnom roku od 10 mjeseci, nova Ledena dvorana u Sisku, svoja je vrata otvorila u siječnju ove godine, što je osjetno produžilo sezonu klizanja. Dvorana je kružnog oblika, poput pločice za hokej, površine 6000 četvornih metara, a izgradnja je stajala 27 milijuna kuna.

Hokej u Sisku ima dugu tradiciju, počeo se igrati 1930. godine, a klub je, kao drugi u Hrvatskoj, iza zagrebačkog, utemeljen 1934. godine. Hokejaši sisačke INA-e nastupali su i u prvoj ligi bivše države.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije