Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Hoffenheim slavio u golijadi, Kramarićeva sjajna asistencija

Andrej Kramarić - Hoffenheim
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.04.2017.
u 17:43

Borussia (D) je kod kuće pobijedila Kovačev Eintracht sa 3:1 pogocima Reusa (3.), Sokratisa (34.) i Aubameyanga (86). Strijelac za goste iz Frankfurta bio je Fabian (29). Ante Rebić je za Eintracht igrao od 56. minute

Andrej Kramarić igrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim u domaćoj pobjedi protiv Borussije (M) sa 4:3. Hrvatski napadač nije bio strijelac, ali je igrao sjajno.

Posebno treba istaknuti njegovu asistenciju u 89. minuti kada je u naguravanju bio srušen u Borussijinom kaznenom prostoru, a sudac je pustio prednost. Kramarić se brzo vratio na noge te lob udarcem asistirao Keremu Demirbayu za drugi pogodak.


D€m!rb@y G0@l by footballderby

Strijelci za Hoffenheim bili su Adam Szalai (9. i 24.), Kerem Demirbay (58. i 89.) i Mark Uth (75.), a za goste Jannik Vestergaard (31.), Lars Stindl (35.) i Mahmoud Dahoud (78.).

Augsburg je u pobijedi protiv Kölna (2:1) utakmicu završio s dva igrača manje. Crvene kartone dobili su Koo Ja-Cheol (89.) i Alfred Finnbogason (90.+2). Strijelci za domaću momčad bili su Hinteregger (5.) i Verhaegh (23. - 11m), dok je Köln poraz ublažio autogolom Maxa (65.).

Dortmundska Borussia se nakon poraza od Monaca (2:3) u prvoj utakmici Lige prvaka vratila pobjedom. Žuto-crni su kod kuće pobijedili Kovačev Eintracht sa 3:1 pogocima Reusa (3.), Sokratisa (34.) i Aubameyanga (86). Strijelac za goste iz Frankfurta bio je Fabian (29). Ante Rebić je za Eintracht igrao od 56. minute.

Ostali rezultati: Mainz - Hertha 1:0,  Leipzig- Freiburg 4:0, Wolfsburg - Ingolstadt 3:0.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
23:08 15.04.2017.

Niko , potoni ti nama sa eintrechtom,sta se desava.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije