Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Juventus lagano do bodova u Pescari, Mandžukić asistent

Gonzalo Higuain
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.04.2017.
u 17:02

Mario Mandžukić igrao je za zebre od prve minute i bio je asistent Higuainu za drugi pogodak. U domaćem sastavu Hrvoje Miličević i Robert Murić ostali na klupi cijelu utakmicu

Stara dama i dalje grabi prema naslovu talijanskog prvaka. U 32. kolu Serie A Juventus je u gostima pobijedio Pescaru sa 2:0. Strijelac je bio argentinski napadač Gonzalo Higuain u 23. i 43. minuti.

Mario Mandžukić igrao je za zebre od prve minute i bio je asistent Higuainu za drugi pogodak. U domaćem sastavu Hrvoje Miličević i Robert Murić ostali na klupi cijelu utakmicu.

Roma je kod kuće igrala protiv Atalante 1:1. U 22. minuti Slovenac Jasmin Kurtić doveo je goste u vodstvo, a izjednačio je reprezentativac BiH Edin Džeko u petoj minuti nastavka.

Fiorentina je u Firenci izgubila  Empolija sa 1:2 (Tello 64./El Kaddouri 37., Pasqual 90+3 - 11m). Nikola Kalinić igrao je cijelu utakmicu, a na kraju je zbog prigovora dobio crveni karton. Milan Badelj i Hrvoje Milić bili su na klupi s pričuvama.

Jurićeva Genoa kod kuće je osvojila  samo bod protiv Lazija (2:2). Momčad hrvatskog trenera imala je pobjedu u džepu do prve minute sudačke nadoknade kada je pogodak za izjednačenje zabio Španjolac Luis Alberto. 

Palermo našeg vratara Josipa Posavca (bio je na klupi s pričuvama) igrao je kod kuće protiv Bologne samo 0:0. Gosti su od 25. minute igrali bez Čileanca Ericka Pulgara, koji je dobio crveni karton zbog psovanja.

U gradskom derbiju nogometaši Intera i Milana igrali su 2:2. Naš Ivan Perišić minutu prije kraja prvog poluvremena bio je asistent Icardiju za 2:0. Hrvatski reprezentativac igrao je do 68. minute, dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru. U sastavu Milana nije bilo Marija Pašalića koji zbog  žuti kartona nije imao pravo nastupa.

Milan je do izjednačujućeg pogotka došao u sedmoj minuti sudačke nadoknade. Sudac Orsato produžio je utakmicu osam minuta, a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Zapata.

- Idemo kući pognutih glava. Primiti takav pogodak baš zgadi nogomet. Ponekad mislimo da je sve lako, ali nije. I drugi su dobri, zato moramo raditi više - rekao je Interov napadač Mauro Icardi.

Ostali rezultati 23. kola: Cagliari - Chievo 4:0, Torino - Crotone 1:1.

Rezultati by SofaScore

>>Milan u sedmoj minuti nadoknade stigao do boda protiv Intera, Perišić asistent

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije