Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester zaustavljen

Hoffenheim slavio protiv Bayerna, Kramarić iz auta asistirao za vodstvo

Hoffenheim - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.09.2017.
u 20:40

Mark Uth s dva pogotka srušio je Bayern.

Hoffenheim je u trećem kolu Bundeslige slavio na domaćem travnjaku protiv velikog Bayerna sa 2:0, a svoj doprinos pobjedi dao je i hrvatski napadač Andrej Kramarić.

On je u 27. minuti ubacio loptu iz auta suigraču Marku Uthu koji je zabio za vodstvo.

 

Isti igrač golom u 51. minuti postavio je konačan rezultat. Krama je odigrao cijeli susret.

Hoffenheim se drugom ovosezonskom pobjedom na vrhu ljestvice priključio Borussiji Dortmund i Hannoveru (svi po sedam bodova). Bayern je četvrti sa šest bodova.

Dodajmo kako je savršeni niz Manchester Uniteda zaustavljen na gostovanju kod Stokea u četvrtom kolu Premiershipa. Susret je završio podjelom bodova (2:2), a momčad Josea Mourinha prvi puta ove sezone primila je pogodak.

Choupo-Moting bio je dvostruki strijelac za domaćina (43. i 63. minuta) dok su Rashford (45.) i Lukaku (57.) pogađali za goste. 

Manchester United i Manchester City su vodeći sa po 10 bodova dok je Stoke deseti (5 bodova).

Komentara 4

PR
prajdali100
22:17 09.09.2017.

Upravo gledam na SK2 kako Barcelona rastura........"čudesno oporavljeni"Rakitic trči kao navijen i igra odlicno.Bravo Raketa,malo te je "zatezalo" pa ti se nije išlo u Tursku !!????Gdje nestade kult reprezentacije ?

PR
prajdali100
22:23 09.09.2017.

Radi HNS-a necemo na SP u Rusiju a imamo Modrica,Kovačica,Rakitica,Manđukica,Perišica,Subašica......da ne povjeruješ!!! E,ali zato imamo Šukera,Mamica i Čačica.Sramota.

Avatar Bekrija
Bekrija
06:58 10.09.2017.

Svi igrači trebaju bojkotirati HNS dok Šuker, Mamić i bagra ne odu! Podrška Rakitiću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije