Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal uvjerljiv

Vlašić debitirao u teškom porazu Evertona, Chelsea slavio kod Leicestera

Nikola Vlašić
Reuters/Pixsell
09.09.2017.
u 18:08

Arsenal se pobjedom vratio nakon katastrofe protiv Liverpoola, a u dvoboju dva bivša prvaka Chelsea je bio bolji od Leicestera. Vratio se Hazard

Everton je poražen s 0:3 od Tottenhama na Goodisonu, a debi za momčad iz Liverpoola je upisao Nikola Vlašić

Harry Kane je ponovno dokazao klasu s dva pogotka, prvi je postigao u 28. minuti, a drugi u 46. Između njegovih golova u strijelce se upisao i Eriksen (42').

Kao što je i najavio, Ronald Koeman je odmah u prvoj utakmici dao priliku i Nikoli Vlašiću. Niksi je dobio posljednjih deset minuta igre, a zamijenio je Gueyea, piše Goal.

Dodajmo i da je Dele Alli upisao 100. nastup u dresu spursa.

Nakon teškog poraza od Liverpoola, Arsenal se vratio pobjedama slavljem protiv Bournemoutha 3:0. Već u šestoj minuti igre za prednost je pogodio Danny Welbeck nakon sjajne asistencije Seada Kolašinca.

Welbeck je odigrao odličnu utakmicu, a u 27. minuti je upisao i asistenciju, a u drugom poluvremenu stigao i do drugog gola. Za 2:0 je pogodio Alexandre Lacazette, a konačnih 3:0 je postavljeno u 50. minuti nakon lopte koju je poslao Ramsey.

Asmir Begović je bio na golu Bournemoutha, a Sead Kolašinac je odradio čitavu utakmicu za topnike.

Chelsea je s 2:1 pobijedio u gostima Leicester. Poveli su plavci pogotkom Alvara Morate u 41. minuti, a na 2:0 je povisio Kante u 50. minuti. Lisice su do kraja uspjele tek smanjiti zaostatak, a Courtoisa je iz jedanaesterca u 62.minuti nadmudrio Jamie Vardy.

Na teren se nakon teške ozljede vratio Eden Hazard. On je u 78. minuti zamijenio Fabregasa.

Ostali rezultati: Southampton - Watford 0:2, Brighton - WBA 3:1. 

Poredak: Manchester City 10 bodova, Manchester Utd. (-1) i Chelsea po 9, Watford 8, Tottenham, Huddersfield (-1), Liverpool i WBA po 7 bodova...

Komentara 2

DH
dalibor.hren
18:38 09.09.2017.

Delle Ali je onaj lik sa srednjim prstom?

AS
atilla sb 1986
19:24 09.09.2017.

Ah, nista mu nece bit..navikao je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije