Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rebić igrao

Boateng donio Kovaču prvo ovosezonsko slavlje, Borussia 'zapela' u Freiburgu

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
09.09.2017.
u 17:55

Borussia Dortmund je u gostima kod slabašnog Freiburga odigrala samo 0-0, iako je više od 60 minuta imala igrača više.

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, u subotu je u 3. kolu Bundeslige upisao prvu pobjedu u novoj sezoni svladavši u gostima Borussiju Moenchengladbach sa 1-0.

Pobjednički gol zabio je Kevin-Prince Boateng u 13. minuti, a hrvatski napadač Ante Rebić igrao je za Eintracht od 51. minute

Borussia Dortmund je u gostima kod slabašnog Freiburga odigrala samo 0-0, iako je više od 60 minuta imala igrača više. Naime, u  29. minuti nakon oštrog prekršaja isključen je veznjak Freiburga Yoric Ravet, ali domaći "bunker" izdržao je jalove napade Borussije. 

 Koeln je i dalje bez bodova, a novi poraz doživio je od Augsburga, koji je slavio sa 3-0. Trostruki strijelac bio je Islanđanin Alfred Finnbogason (21, 33pen, 90+4).

Loše ide i Bayer Leverkusenu, koji ima samo jedan bod. "Apotekari" su gostovali kod Mainza i izgubili sa 1-3.

Wolfsburg i Hannover podijili su bodove (1:1).

Dan ranije Leipzig je u gostima slavio kod HSV-a sa 2-0. Pobjedu Leipzigu osigurali su Naby Keita (67) i Timo Werner (75).  Večeras Kramarićev Hoffenheim dočekuje Bayern.

Poredak: Borussia Dortmund i Hannover po 7 bodova Bayern (-1)  Leipzig i HSV po 6 bodova...

Komentara 2

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:09 09.09.2017.

Kovaču nakon treće dobre utakmice prva pobjeda. Bravo majstore. Kakav Dalić ili Decembarski.

Matan Špalatrin
15:53 10.09.2017.

Niko vrati se,legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije