Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE NAJBOLJI?

Hoće li ovaj nogometni genijalac 'ukrasti' Modriću Zlatnu loptu?

Belgija
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
14.07.2018.
u 20:25

- Ja bih nagradu dao sebi, ali mene se ne pita. Mislim da će je dobiti netko tko će igrati u finalu što je normalno. No, jako sam zadovoljan kako sam odigrao ovo Svjetsko prvenstvo - rekao je Hazard.

Eden Hazard najbolji je igrač Svjetskog prvenstva, poručio je legendarni igrač Liverpoola Jamie Carragher nakon što je Belgija danas svladala Englesku (2:0) i osvojila treće mjesto.

Sjajni igrač Chelseaja zabio je drugi gol Belgije i tako okrunio sjajan nastup u Rusiji. Carragher nije jedini koji smatra da bi Hazard trebao osvojiti Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg igrača na SP-u. Na društvenim mrežama mogu se pročitati brojni komentari navijača koji misle isto.

Hazard je na SP-u zabio tri gola te upisao dvije asistencije. Tri je puta biran za igrača utakmice, baš kao i naš Luka Modrić koji je u najužoj konkurenciji za najboljeg igrača turnira. Uz Modrića se spominju još Francuzi Kylian Mbappe i Antoine Griezmann. A što na to sve kaže Hazard?

Belgija
1/10

- Ja bih nagradu dao sebi, ali mene se ne pita. Mislim da će je dobiti netko tko će igrati u finalu što je normalno. No, jako sam zadovoljan kako sam odigrao ovo Svjetsko prvenstvo - rekao je Hazard.

- Možemo biti sretni trećim mjestom. Mislim da imamo momčad za naslov, ali slijedi nam Europsko prvenstvo za dvije i Svjetsko prvenstvo za četiri godine - dodao je Hazard koji je nakon utakmice dao malo oduška i pojeo hamburger.

>> Pogledajte Večernji pressing s Igorom Štimcem i Ognjenom Vukojevićem

Komentara 25

BE
beriand
21:35 14.07.2018.

zasto večernji list ne blokira vise ovoga provokatora sa nikom ivo hrvatina. ili on ti triba bit da provocira sve hrvate

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:54 14.07.2018.

I tako čitam ... najveći uspeh srpskog fudbala u novijoj istoriji ... postali smo komšije finaliste svetskog prvenstva 😅

AL
Aleluja
23:43 14.07.2018.

Skroman momak, nema što. On bi sam sebi, ni manje ni više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije