Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO DO ULAZNICA?

HNS se oglasio o tome kakva je trenutačna situacija s ulaznicama za finale SP-a

Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
12.07.2018.
u 13:22

Hrvatski nogometni savez, kao što je radio i dosad tijekom Svjetskog prvenstva, tražio je od Fife dodatni kontingent ulaznica za sljedeći susret.

Hrvatska u nedjelju igra finale Svjetskog prvenstva, a s druge strane bit će Francuska.

Nema sumnje da će interes navijača za odlazak u Moskvu biti golem, pa se HNS oglasio priopćenjem u povodu toga. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava javnost o trenutačnoj situaciji po pitanju ulaznica za finale FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Hrvatski navijači
1/6

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima na fenomenalnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, kao i na svim čestitkama pristiglima u Savez.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

>> Pogledajte kako se ulazak u finale slavio u Zagrebu

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Svjetskog prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako i kada Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Istovremeno, zahvaljujemo svima na upitima poslanima na e-mail. Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.

Također, naglašavamo kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu.

Hrvatski navijači
1/23

Komentara 5

OD
oltar domovine
14:36 12.07.2018.

da nece biti ulaznica jer HNS ih bude gratis podjelio svojim pajdasima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije