Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale SP-a

Vatreni protiv Francuza u dresovima s bijelo-crvenim 'kvadratićima'?

Hrvatska reprezentacija
12.07.2018.
u 12:04

Prva boja trikolora je plava, pa će tako vatreni vjerojatno igrati u dresovima s bijelo-crvenim 'kvadratićima'

Hrvatska nogometna reprezentacija ispisala je najljepšu stranicu u povijesti sporta Lijepe Naše.  

Vatreni su trijumfom protiv Engleza (2:1) izborili finale Svjetskog prvenstva. U nedjeljnom dvoboju (17 sati) za naslov svjetskog prvaka Dalićevi izabranici igrat će protiv Francuske.

>> Pogledajte i kako je premijer Plenković slavio s vatrenima u svlačionici

Fifa je za utakmicu na stadionu Lužnjiki za domaćina postavila Francusku koja će igrati u prvoj garnituri dresova. Prva boja trikolora je plava, pa će tako vatreni vjerojatno igrati u dresovima s bijelo-crvenim 'kvadratićima'.

U prepoznatljivoj garnituri dresova koja je pokupila mnogo pohvala u svijetu krenuli smo pobjedom nad Nigerijom na startu SP-a, a tako ćemo i završiti. Sve ostale utakmice u Rusiji igrali smo u tamnijim dresovima.

Hrvatska reprezentacija
1/16

Komentara 31

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
12:31 12.07.2018.

Francuzi u tamnim dresovima. Vidjet ce se samo zubi.

SO
Somelier
12:18 12.07.2018.

Crveno bijeli kvadratiči su nas proslavili u svijetu i red je da finale igramo u crveno bijelim dresovima. U tim dresovima pobijedili smo Nigeriju pa ne treba biti sujevjeran i misliti kako nam crno plavi dresovi donose sreču. Crno plave dresove nam nameču oni koji nas hoće maknuti od našega identiteta. Čak i Hoolivud je u našim crveno bijelim dresovima pa vratimo to narodu u finalu. Naprijed Hrvatska do pobjede.

5S
505.scrtom
12:34 12.07.2018.

idemo Hrvatska protiv Afrike ili bijeli protiv crnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije