Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA LIGA

HNL gledanija od Liga petice kad nisu derbiji

'05.05.2013., stadion Kantrida, Rijeka - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, NK Rijeka - GNK Dinamo. Damir Kreilach i Jerko Leko.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
05.09.2013.
u 11:40

– U 40 utakmica postignuto je 113 pogodaka, 2,7 po utakmici, samo jedna utakmica završila je rezultatom 0:0 (Rijeka - Dinamo) – otkrio je direktor Sportske dimenzije i poznati TV komentator Ivica Blažičko.

Prva HNL je u modi! Gledanost je na stadionima čak 40 posto veća u odnosu na prošlu sezonu, a još nije odigran splitski derbi između Hajduka i Dinama koji bi povećao taj prosjek u postocima.

– U 40 utakmica postignuto je 113 pogodaka, 2,7 po utakmici, samo jedna utakmica završila je rezultatom 0:0 (Rijeka - Dinamo) – otkrio je direktor Sportske dimenzije i poznati TV komentator Ivica Blažičko.

Svaki vikend gledatelji na MAXtv-u mogu uživo pratiti 5 utakmica MAXtv Prve lige u svakom kolu.

– Stara je stvar da je HNL gledanija od Liga petice, naravno, izuzmemo li velike derbije te utakmice Reala, Manchestera, Chelseaja, Liverpoola, Milana i Juventusa – dodaje Blažičko.

Utakmice postaju dostupne svima pa tako ljubitelji nogometa, bez obzira na to kojim se internetskim providerom koriste, na match.tportal.hr mogu kupiti pojedinačne utakmice, pakete klubova ili sezonu. Susrete domaćih klubova moguće je gledati i putem MAXtv to go usluge (web i mobile tv). Za sve koji nemaju MAXtv napravljena je i napredna, brža distribucija svih videosažetaka s utakmica na tportalu.hr.

>> Dinamo svladao Istru, Fernandes sjajno zabio škaricama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije