Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov dvojac

Higuain: Volio bih da mi Dybala dođe bliže kada igramo skupa

Gonzalo Higuain
Foto: Marko Lukunić/REUTERS
1/9
29.09.2016.
u 10:58

U Napoliju sam igrao u drugačijem sustavu i na drugačijem mjestu. Juve je drugačiji klub, ali ja zapravo pokušavam igrati isto

Sjajan argentinski dvojac u Juventusovom napadu Higuain i Dybala odigrao je zajedno i u Maksimiru gdje je u 2. kolu Lige prvaka Stara dama svladala Dinamo sa 4:0.

- Volio bih da mi dođe bliže kada igramo skupa. Tražio sam ga to nekoliko puta, ali nije me poslušao - požalio se Gonzalo Higuain koji puno bolje funkcionira u paru sa sunardnjakom nego s Mandžukićem i dodao:

- U Napoliju sam igrao u drugačijem sustavu i na drugačijem mjestu. Juve je drugačiji klub, ali ja zapravo pokušavam igrati isto. Igram za momčad i pokušavam pomoći sa što više golova. Allegri mi govori da ostanem miran i da dajem momčadi dubinu kada imamo loptu, piše Goal.

Barcelona je opasno zagrizla za Dybalu koga će Juventus teško pustiti.

Katalonci ga svim silama žele u svojim redovima već ove zime. To je bio povod Staroj dami da Argentincu poveća plaću.

Njegov trenutačni ugovor s Juventusom ističe 2020. godine, a trebao bi biti produžen još jednu godinu više. Dybala bi umjesto 2,2 milijuna, trebao godišnje zarađivati do 4,5 milijuna eura.

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:11 29.09.2016.

Higuain: Volio bih da lično uturim četiri komada kada u Ligi Prvaka igramo protiv balkanskih šalabajzer ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije