Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO KANDIDATURU

Heycnkes: Neću preuzeti Barcu, uživam u svom vrtu i životinjama

Jupp Heynckes (1)
Reuters/Pixsell
21.07.2013.
u 09:56

- Potrebna mi je regeneracija i oporavak, dobro razumijem signale koje mi šalje moje tijelo - rekao je Heycnkes

Od kandidata koji se spominju kao nasljednici Tita Vilanove na klupi Barcelone jedan od najpoželjnijih po mišljenju navijača, Jupp Heycnkes, zahvalio se i odbio takvu opciju.

- Bilo bi ne moguće preuzeti novi klub nakon onakve sezone s Bayernom. Potrebna mi je regeneracija i oporavak, dobro razumijem signale koje mi šalje moje tijelo - rekao je Heycnkes.

Nakon osvojene trostruke krune s Bayernom, uživa u zasluženoj mirovini i ne pada mu napamet to mijenjati.

- Uživam u trenucima posvećenima sebi i svojim hobijima. Bavim se sportom, družim sa svojim životinjama, radim u vrtu...

S obzirom da je Nijemac odbio mogućnost treniranja Barcelone, čitatelji katalonskog Sporta sada navijaju da to bude Luis Enrique.

>> Tko će biti novi trener Barce: Luis Enrique, Heycnkes, De Boer...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije