Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VILANOVA OTIŠAO

Tko će biti novi trener Barce: Luis Enrique, Heynckes, De Boer...

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
20.07.2013.
u 15:04

- Život ide dalje. Ovo je veliki udarac, ali Barcelona se u povijesti izvlačila iz puno teških situacija. Ni ovaj put neće biti drugačije - rekao je predsjednik Barcelone Sandro Rosell.

Tko će biti novi trener Barcelone nakon što se Tito Vilanova povukao zbog zdravstvenih problema, tema je kojoj su španjolski mediji posvetili puno prostora.

Dio medija piše da će novi trener biti Joan Francesc Ferrer poznat kao Rubi koji je bio Vilanovin pomoćnik. No, moguće je da će Rubi biti samo privremeno rješenje.

Spominju se još i Michael Laudrup, Luis Enrique, Frank de Boer, Jupp Heynckes i Marcelo Bielsa.

- Život ide dalje. Ovo je veliki udarac, ali Barcelona se u povijesti izvlačila iz puno teških situacija. Ni ovaj put neće biti drugačije - rekao je predsjednik Barcelone Sandro Rosell.

Podsjetimo, Vilanova je ulogu trenera Barcelone naslijedio od Guardiole u travnju prošle godine, a krajem godine obolio je od tumora parotidne žlijezde. Nakon liječenja u New Yorku njegovo stanje se poboljšalo, a sada se sve opet zakompliciralo, zbog čega je Vilanova odlučio napustiti trenersko mjesto.

>> Rekordera Guardiolu zbog Vilanove proglasili izdajicom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije