Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK MEKSIKA

Herrera: Nisam nimalo zabrinut što na SP idemo s dva uzastopna poraza

Meksiko
EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
07.06.2014.
u 23:46

Meksiko je 16 puta šutirao prema vratima Portugala, no samo su tri lopte išle u okvir. Posjed lopte bio je također na strani Meksika.

Nogometaši Portugala pokazali su u prijateljskoj utakmici protiv Meksika (1:0) da mogu biti dobri i bez nekolicine glavnih igrača. Naime, nedostajali su Pepe, Meirales i Ronaldo, koji ima lakšu ozljedu tetive i prepona. Jedini pogodak postigao je Bruno Alves, igrač turskog Fenerbahçea, u sudačkoj nadoknadi.

– Nesretno smo izgubili. Dolazimo na Svjetsko prvenstvo s dva poraza, od Bosne i Hercegovine i sada Portugala. No nema mjesta panici. Ovaj poraz od Portugala bio je doista nesretan. Zaslužili smo barem neodlučeno, ako ne i pobjedu – istaknuo je Miguel Herrera, izbornik Meksika, koji je za ovu utakmicu u sastav vratio iskusnog stopera Rafaela Marqueza, dok je Javier Hernandez bio na klupi na početku susreta. Nakon ulaska napadača Manchester Uniteda u drugom dijelu Meksiko je stvorio nekoliko sjajnih prilika, ali na kraju je žalio zbog njih.

Portugalske medije ipak najviše brine hoće li Ronaldo moći pomoći već u prvoj utakmici protiv Njemačke 16. lipnja.

– Ne vjerujem da je situacija s Ronaldom zabrinjavajuća. Dobro trenira i opušten je. Stvari idu svojim tijekom. Ako Ronaldo ne bude mogao, siguran sam da će netko odigrati umjesto njega i odraditi posao kako treba – kaže Ronaldov suigrač Nani.

Ronaldo trenira po posebnom programu, zajedno s Pepeom, Meirelesom i Betom, koji se oporavljaju od ozljeda.

– Uvjeren sam da će svi biti spremni do Njemačke, možda ključne utakmice prvog kruga Svjetskog prvenstva – rekao je Paulo Bento, izbornik Portugala.

>> Pranjić nakon magnetske rezonance i dalje upitan za Brazil!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije