Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARA SRCE

Hercegovina plače za mladim golmanom: 'On će vas čuvati. Doviđenja, anđeli'

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/5
02.01.2021.
u 20:35

Stjepan Jukić bivši je golman Posušja koji je za taj klub branio u omladinskoj ligi BiH Jug u kategorijama kadeta i juniora.

Hercegovina je zavijena u crno. Novogodišnja noć uzela je osam mladih života. Njihova imena, Marija, Mia, Stipe, Ivan, Mirela, Žana i Stipe, zauvijek će ostati u sjećanju Posušja, njihovih obitelji i prijatelja koji su ih čuli i vidjeli samo nekoliko sati prije stravičnog događaja.

Upravo je potonji, Stipe, odnosno, Stjepan Jukić bio perspektivni sportaš, a pored toga je išao na Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. 

Foto: Večernji list

Stjepan Jukić bivši je golman Posušja koji je za taj klub branio u omladinskoj ligi BiH Jug u kategorijama kadeta i juniora. 

Foto: Večernji list

- Doviđenja, anđeli... Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe, neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog nogometnog kluba iz Posušja - poručili su iz ovog kluba.

Prema pisanju Dnevnog avaza, smrt je prouzrokovao plinski agregat koji se nalazio u susjednoj prostoriji do koje su vodila odškrinuta vrata i napola otvoren prozor.

 

Ključne riječi

Komentara 3

JA
Jania
21:51 02.01.2021.

Pretužno je vidjeti ove fotografije i na njima tako mlada, gotovo dječja lica. Pred njima je bio život, a nestali su praktički u trenu. U raj poveli ih anđeli, sućut obiteljima.

TA
Tajg
22:11 02.01.2021.

Da li se ova tragedija mogla spriječiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije