Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Hendrick zabio za Burnley u trijumfu nad Newcastleom

Burnley - Newcastle
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
30.10.2017.
u 23:17

Hrvatski nogometni reprezentativac Marin Leovac igrao je svih 90 minuta u pobjedi PAOK-a protiv Asterasa

Burnley je izborio još jednu pobjedu u engleskoj ligi. U posljednjoj utakmici 10. kola Burnley je na svom Turf Muiru svladao Newcastle  s 1-0 (0-0).

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Jeffrey Hendrick u 74. minuti.

Burnley je ovom pobjedom preskočio Newcastle na ljestvici, sada je sedmi sa 16 bodova, koliko ima i šesti Liverpool, dok je Newcastle pao na deveto mjesto sa 14 bodova.

U vodstvu je Manchester City sa 28 bodova ispred Manchester Uniteda sa 23 i Tottenhama sa 20 bodova.

U posljednjim utakmicama 10. kola španjolske lige Espanyol je kod kuće pobijedio Betis s 1-0, a Deportivo je slavio kod Las Palmasa s 3-1.

Hrvatski nogometni reprezentativac Marin Leovac igrao je svih 90 minuta za PAOK koji je u posljednjem susretu 9. kola grčkog prvenstva na svom terenu svladao Asteras sa 2-0 (2-0).

Ovom pobjedom PAOK je stigao na drugo mjesto ljestvice sa 18 bodova, jednim manje od vodećeg Atromitosa, dok je Asteras pretposljednji sa šest bodova, koliko ima i posljednji Platanias. Suparnik Rijeke u skupini D Europske lige AEK je treći sa 17 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije