Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetničko klizanje

Hegel otvorila 42. Zlatnu piruetu

'gradska.......zagreb......09.11.2007. klizanje - zlatna pirueta - idora hegel  snimio renato brandjolica'
'renato brandjolica'
11.12.2009.
u 19:55

Idora Hegel nakon 11 godina vratila se na led. Višestruka prvakinja Hrvatske svojim nastupom svečano je otvorila 42. Zlatnu piruetu.

Za ozbiljno klizanje nakon poroda još nije spremna. Najstarije klizačko natjecanje u svijetu otvorili su plesni parovi koji su izveli obavezan ples. Do svečanog otvorenja gledateljima su se kratkim programom predstavile klizačice, među kojima i dvije naše, Mirna Librić i Marija Dikanović, te sportski parovi.

Jučerašnji program završen je nastupom klizača, te plesnih parova. Danas od 9.30 u Ledenoj dvorani na rasporedu su slobodni programi u svim kategorijama, te od 20 sati gala priredba svih pobjednika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije