Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Harry Kane s dva gola u završnici dvoboja srušio Aston Villu

Harry Kane
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.08.2019.
u 21:32

Hrvatski vratar Lovre Kalinić, koji je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone stigao u Aston Villu, nije bio u sastavu

Nogometaši Aston Ville, koji su se vratili u Premier ligu nakon tri godine, u subotu su gostima kod Tottenhama izgubili s 1-3, iako su poveli u 9. minuti golom Johna McGinna.

No, u drugom poluvremenu Spursi su preokrenuli rezultat. U 73. minuti na 1-1 je izjednačio veznjak Tanguy NDombèlé, najskuplje pojačanje u povijesti kluba, koji je ovog ljeta stigao iz Lyona za 65 milijuna eura. Pobjedu domaćinima donio je Harry Kane pogocima u 86. i 90. minuti. 

Harry Kane
1/5

Hrvatski vratar Lovre Kalinić, koji je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone stigao u Aston Villu, nije bio u sastavu. Za Aston Villu je branio ovoljetno pojačanje Tom Heaton, dok je pričuvni golman bio Jed Steer.

Burnley i Brighton upisali su u subotu uvjerljive pobjede, dok je novak u ligi Sheffield United u gostima kod Bournemoutha odigrao 1-1.  Ashley Barnes bio je dvostruki strijelac, u 63. i  70. minuti, za domaću pobjedu Burnleyja protiv Southamptona 3-0. I Brighton je slavio s 3-0, u gostima kod Watforda, golovima Abdoulaye Doucouréa (28-ag), Florina Andonea (65) i Neala Maupayja (77).

Susret između Bournemoutha i novaka u ligi Sheffield Uniteda završio je 1-1, a remizirali su i Crystal Palace i Everton (0-0), s time da su gosti od 76. minute imali igrača manje nakon isključenja veznjaka Morgana Schneiderlina.

Nogometaši Manchester Cityja otvorili su novo prvenstvo uvjerljivom pobjedom u Londonu nad West Hamom od čak 5-0, te su tako odgovorili na jučerašnju pobjedu najvećeg konkurenta Liverpoola nad Norwichom (4-1).

Utakmicu u Londonu obilježio je Raheem Sterling, koji je zabio hat-trick (51, 75, 90+1) u pobjedi engleskog prvaka, a u strijelce su se upisali i Gabriel Jesus (21) i Sergio Aguero (86. 11m). Bila je to osma uzastopna prvenstvena pobjeda Cityja nad West Hamom, uz gol-razliku 28-4.

Susret su obilježile čak četiri provjere VAR tehnologijom, koja se od ove sezone po prvi puta koristi u elitnom engleskom društvu.

U nedjelju je derbi prvog kola Manchester United - Chelsea. Također, sastaju se još i Leicester - Wolverhampton, te Newcastle - Arsenal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije