Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Bakuu

Hamilton odbio razgovarati s Vettelom: 'Lewis će ga jednom udariti šakom'

Hamilton - Vettel
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
26.06.2017.
u 18:31

- Sebastian nema moj broj. Ja ću svoj razgovor obaviti na stazi, to je najvažnije za mene, kaže Hamilton.

Lewis Hamilton nema namjeru razgovarati sa Sebastianom Vettelom oko incidenta koji se dogodio na VN Azerbajdžana. Mercedesov vozač bio je uzrujan zbog Vettelovog namjernog udaranja tijekom drugog odlaska Safety Cara sa staze, a to se dogodilo jer je Vettel mislio da ga je Hamilton namjerno blokirao tijekom ponovljenog starta.

Vettel je naglasio da bi htio razgovarati s Hamiltonom, ali Britanac nije pokazao puno zanimanja oko toga, piše GP1.

“Sebastian nema moj broj. Ja ću svoj razgovor obaviti na stazi, to je najvažnije za mene. Čuo sam što je rekao, ali ja nisam nikoga krivio poslije utrke. Dogodilo se što se dogodilo, ali to nije u redu. Najgora stvar za mene je što sam izgubio utrku zbog problema sa sigurnosnim naslonom za glavu,” izjavio je Hamilton.

“Vettelov potez bio je sramotan i bez poštovanja. Taman da ga i jesam namjerno blokirao, njegova reakcija nije trebala biti onakva. Gleda nas puno djece. Mislim da bi se četverostruki svjetski prvak trebao bolje ponašati. Jednostavno ne možeš napraviti takvo nešto”, dodao je Lewis.

I legendarni Niki Lauda bio je ljutit nakon što je Vettel namjerno udario Hamiltona na stazi.

“Lewis će ga udariti jednog dana. Ne na stazi nego šakom. Da sam na Lewisovom mjestu, razgovarao bi sa Sebastianom i pitao ga u čemu je problem. Sebastian je rekao da nije uradio ništa krivo. Ovo je njegova normalna reakcija. U svojoj glavi je na nekom drugom mjestu. Nakon tri dana će shvatiti što je napravio - kazao je Lauda i dodao:

“Kad udariš nekoga odozada, onda je to tvoja krivica, bez sumnji. Ali doći do nekog sa strane i udariti ga namjerno, nikad nisam vidio nešto slično. Ne mogu razumijeti njegov potez. Vettel je običan momak, ali ovo je neshvatljivo. On je lud”.

Komentara 5

Avatar AGRAM
AGRAM
16:33 09.07.2017.

Vetel je trebao dobiti crnu zastavu i kaznu 3 trke. Namjerno udariti dok je sigurnosno vozilo na stazi? Katastrofa. Očito je bio na nečemu.

DH
dalibor.hren
05:28 27.06.2017.

To isto su radili i Schumacher, i Damon Hill.....

KT
KTM
20:26 26.06.2017.

Fetel to nije smio napraviti,ali Hamiltonu bi ja stisnul vritnjak kaj je ono napravil,mali seronja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije