Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na asfaltu Bakua

Hamilton ljutit na Vettela: Problem možemo riješiti izvan bolida

Formula 1 - VN Azerbejdžana
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
25.06.2017.
u 22:46

Želi li dokazati da je muškarac to možemo riješiti izvan bolida. Opasna vožnja nije rješenje, jer možeš ugroziti drugog vozača - rekao je Hamilton

Mercedesov pilot Lewis Hamilton bio je vrlo ljutit na Sebastiana Vettela nakon utrke formule 1 za VN Azerbejdžana. Sve se zakuhalo u 21. krugu kada je Britanac naglo zakočio, a Vettel za zabio u stražnji dio Mercedesa.

Nijemac je razbio 'nos' na Ferrarijevom bolidu što ga je jako razljutilo. Nakon desetak metara vozio je paralelno s Hamiltonom te se namjerno zabio u njega.

Vettel je zbog toga kasnije kažnjen s deset sekundi zaustavljanja u boksu. I Britanac je morao u boks, jer mu se počela odvajati kokpit zaštita. Obojica su ostala bez postolja.

- Sebastian je očito zaspao i zabio se u moj bolid. Nisam namjerno zakočio, usporio sam na mjestu gdje se obično vozi sporije kod ponovnog starta - izjavio je Hamilton i naglasio:

- Danas su svi vidjeli kako se ponaša četverostruki svjetski prvak.

 

Vettel nije bio raspoložen za razgovor, ali je izjavio kako je morao pokazati da je muško.

- Želi li dokazati da je muškarac to možemo riješiti izvan bolida. Opasna vožnja nije rješenje, jer možeš ugroziti drugog vozača. Srećom, vozili smo sporo - zaključio je Lewis Hamilton.  

U osmoj utrci sezone voženoj na ulicama Bakua pobijedio je Australac Daniel Ricciardo u Red Bullu.

Komentara 3

DK
davor.kozic21
08:01 26.06.2017.

Nema nist na tv. Trebaju ukinut pretplatu

ME
MejaCity
05:59 26.06.2017.

ima gledaj kreator tv na hrt imas samo otvoreno hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije