Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gost, a ne igrač

Halilovića nije pozvao Sušić nego predsjednik saveza

Alen Halilović Josip Bašić U17 (1)
Tino Jurić/Pixsell
11.01.2013.
u 16:43

Igrati za BiH mladi Halilović ne bi ni mogao jer još uvijek nema putovnicu BiH

Iako su neki mediji iz BiH donijeli informaciju da je Alen Halilović dobio poziv izbornika BiH Safeta Sušića za utakmicu sa Slovenijom 6. veljače, to nije točno. Dinamova vunderkinda nema na Sušićevu popisu, nego ga je, kako se već mjesecima najavljuje, pozvao predsjednik saveza BiH Elvedin Begić, i to kao gosta. Igrati za BiH ne bi ni mogao jer nema putovnicu BiH. A k tome, Sušiću je provjera za možda i ključni ogled kvalifikacija, s Grcima, pa će igrati najbolji.

Komentara 4

PI
pinichi
19:07 11.01.2013.

Sušić će pozvati Halilovića na SP u Braziulu?!? A tko kaže da će BiH otići u Brazil? Iskustva kažu kako je to na jako dugačku štapu. BiH nikada nije izborila nastup na jednom velikom natjecanju. Ne vjerujem ni da će otići u Brazil.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:24 12.01.2013.

Alen vec igra za Hrvatsku reprezentaciju,...i sto je tu sporno?

RI
Riznica
17:13 11.01.2013.

Ovo nema veze samo putnicom !" Pa da i ima BiH putovnicu Halilovic se ne moze odazvati Susicu jer je vec igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske .. On pored BiH pasosa mora da promjeni i sportsko drzavljanstvo da bi igraoao .. Nadam se da ce ga Susic aBd pozvati na SP-a u Brazilu 2014 !"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije