Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Halilović počeo utakmicu za Las Palmas koji je izgubio kod Seville

Sevilla
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.02.2017.
u 21:32

Sevilla je nakon 50 godina slavila na Kanarima, a pogodak odluke postigao je Correa u 80. minuti. Za Las Palmas su nastupila oba hrvatska napadača - Alen Halilović je igrao do 81. minute, a Marko Livaja je ušao u igru u istoj minuti

Nogometaši Seville pobijedili su u 22. kolu Primere u gostima Las Palmas te opet zaostaju samo tri boda za vodećim Realom.  

Sevilla je nakon 50 godina slavila na Kanarima, a pogodak odluke postigao je Correa u 80. minuti. Za Las Palmas su nastupila oba hrvatska napadača - Alen Halilović je igrao do 81. minute, a Marko Livaja je ušao u igru u istoj minuti. 

Gijon je slavio u gostima protiv Leganesa s 2:0 i došao do vrijednih bodova u borbi za ostanak. Duje Čop nije ulazio u igru, ali je u 70 minuti dobio žuti karton zbog nesportskog ponašanja na klupi. Sporting je, unatoč pobjedi, ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu, ali sada ima samo dva boda manje od Leganesa na 17. poziciji.

>>Wolfsburg kod kuće pobijedio Kramarićev Hoffenheima

VIDEO Kakvi refleksi: Navijač sjajnom reakcijom spriječio da lopta pogodi dijete u glavu

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije