Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJECI KAZNA 15.000 KUNA

Hajduku zbog nereda u Dugopolju dvije utakmice bez gledatelja

Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
09.10.2014.
u 15:02

Rijeka je kažnjen s 15 tisuća kuna, dok je pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko, koji je na utakmici dobio crveni karton, dobio zabranu obavljanja bilo koje funkcije na šest utakmica.

Hajduk je zbog nereda na utakmici s Rijekom u Dugopolju kažnjen s dvije domaće utakmice bez gledatelja, presudio je disciplinsku sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević.

Rijeka je kažnjen s 15 tisuća kuna, dok je pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko, koji je na utakmici dobio crveni karton, dobio zabranu obavljanja bilo koje funkcije na šest utakmica. Žalbeni rok na kazne traje idućih osam dana.

Podsjetimo, Hajduk i Rijeka su prvenstvenu utakmicu prošle nedjelje igrali u Dugopolju jer se na Poljudu postavlja nova trava. No, to se pokazalo kao loša odluka...

>> Kek: Dugopolje neću pamtiti po nogometu. Letjeli su stolci, kovanice, čikovi...

>> U Dugopolju iščupano 160 sjedala, šteta oko 30 tisuća kuna

Komentara 18

SQ
squalus
15:48 09.10.2014.

Trebali su i onog primitivca Tudora kazniti.

BU
budagigo
15:37 09.10.2014.

Opet su se izvukli kuknjavom i kmecenjem.i sada neka nesto kazu protiv hns-a.umjesto da ih rebnu sa jedno 100000kn i 4 utakmice kazne ovi im opet izasli u susret i blago ih kaznili.tako su ih i u ligi ostavili ,a za manji grijeh su varazdin izbacili iz lige( blokada i dugovi).

AU
aussieboy
15:52 09.10.2014.

Premalo, opet su se izvukli, i dok netko nebude ubijen ili dozivotni invaid, nece se nista promijenit. I dalje ce ova nesposobna uprava Hajduka kriviti sve druge za njihov lopovluk i nesposobnost, a odgovorne osobe koje su ih izabrale da vode klub, citaj Torcida i udruga nesposobnjakovica Nas Hajduk, ce i dalje unistavati neciju skupo i teskom mukom stecenu i izgradjenu imovinu i dovoditi u opasnost zivote neduzni gradjana i igraca suparnicki klubova. Sve s parolom Kontra mraku, kontra sili i HZV. Velika sramota za jedan nekad velik tim s bogatom povjescu, koju danas ovi novi vlasnici uz pomoc photoshopa brisu, mjenjaju, i svi su im drugi krivi. Mozda ali samo mozda taj Hajduk ce opet bit velik klub, na ponos ne samo Splita i Dalmacije, nego citave Hrvatske, ali nazalost dok su god ovakve spodobe koje samo znaju unistavat u i okolo Hajduka, nista od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije