Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FINALU KUPA

Hajdukov prvotimac o HNL-u: Imamo 15 bodova više od trećeg, a to nitko ne govori

Susret 26. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Slaven Belupo
Milan Sabic/PIXSELL
13.04.2023.
u 09:46

- Nogomet je postao u zadnjih godinu, dvije jako izjednačen. Sve te, nazovimo ih, manje momčadi imaju puno dobrih pojedinaca. Mislim da će biti dobra, prava utakmica. To je finale, za jednu i drugu momčad to je utakmica sezone. Nema ljepšega u svojoj državi igrati finale Kupa - najavio je Hajdukov bočni igrač finale Kupa sa Šibenikom

Nogometaši Hajduka bili su iznimno sretni nakon pobjede u polufinalu Kupa nad Slaven Belupom (1:0) u srijedu u Koprivnici. O utakmici, ali i brojnim drugim temama vezanim za Hajduk nakon susreta je pričao prvotimac bijelih Dario Melnjak.

- Lijepo je bilo pred našim navijačima koji su stvarno došli u velikom broju izboriti to finale. Vjerujem da nije lako igrati dvije godine zaredom finale i imati priliku osvojiti Kup. Mi smo dobili tu priliku, sad se dobro spremiti do te utakmice i držati dobru formu. Utakmica danas je stvarno bila kontrolirana s naše strane. Mislim da smo bili bolji unatoč Slavenu koji je bio čvrst. Na ovom terenu, mogu reći, nije nam puštao previše šansi. Ali mislim da smo u drugom poluvremenu stvarno dominirali - rekao je bivši reprezentativac Hrvatske za RTL.

Pred kamerama je zatim stiglo zanimljivo pitanje za Melnjaka: Jesu li u svlačionici osjećali da im je ovo utakmica u kojoj su spašavali sezonu?

- Ne bih rekao da spašavamo sezonu, trenutačno smo i drugi. Ne govori to nitko, ali mi smo malo više od 15 bodova od trećeg, tako da želimo u Kupu doći što dalje, do kraja. Želimo i u prvenstvu najbolje. Nekad rezultati ne prate želje, ali stvarno smo se stavili skupa i danas odigrali pravu mušku utakmicu - kazao je Melnjak.

Najavio je lijevi bočni Hajduka i finalnu utakmicu Kupa, u kojoj će Hajduk na Rujevici igrati protiv Šibenika. Podsjetimo, Šibenik je u polufinalu s 2:1 izbacio hrvatskog prvaka, Dinamo.

- Nogomet je postao u zadnjih godinu, dvije jako izjednačen. Sve te, nazovimo ih, manje momčadi imaju puno dobrih pojedinaca. Mislim da će biti dobra, prava utakmica. To je finale, za jednu i drugu momčad to je utakmica sezone. Nema ljepšega u svojoj državi igrati finale Kupa - zaključio je 30-godišnji igrač Hajduka.

Je li Hajduku ispravno dosuđen kazneni udarac?

O stanju Hajduka na ligaškoj ljestvici nakon pobjede nad Slaven Belupom je pričao i Hajdukov veznjak, Filip Krovinović.

- Normalno, svi mi želimo naslov, kako predsjednik i navijači, tako i mi igrači. Radimo na tome, bili smo blizu prošle godine. I dalje nije gotovo. U redu, malo je sad veća razlika, ali mi nikad ne odustajemo. Što se tiče iduće godine, vidjet ćemo tek kad dođe iduća godina. Nije na nama, struka treba odlučiti koga treba dovesti, koga ne. Mi smo tu koji jesmo, radimo, uživamo. Živimo jedan za drugoga, vjerujem u ovu momčad, uvijek ću joj vjerovati. Zahvalan sam zbog toga do kraja - rekao je Krovinović za Novu TV.


 
 

Komentara 1

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
11:00 13.04.2023.

Nogomet nije izjednačen u zadnje dvije sezone zbog rasta kvalitete već zbog HNS ovog i sudačkog poguranca Hajduka koji traje upravo već 2 godine i unatoč čemu ne uspijevaju osvojiti prvenstvo jer su toliko loše vođeni (ulica i nesposobnjakovići vode klub, smjenjuju trenere...). Kao utješnu nagradu konobar Kustić im je omogućio barem beznačajni kup. Budući da ni ove sezone unatoč svemu tome ne mogu do naslova, ajde dajte im opet barem kup. Zbog svega toga a posebno još nakon ovog sinoć, finale protiv Šibenika ekipa Hajduka će dočekati sa empatijom javnosti kakvu je 'uživala' Engleska u finalu EP protiv Talijana..... svi su navijali, ne toliko za Talijane koliko protiv bahatih i arogantnih Engleza. Nadam se da će tako i ovo finale kupa završiti porazom favoriziranih koje podupire mašinerija konobara Kustića i obećanja koje je dao Frodi Jakopušiću. ha ha ha....kako oni kažu 'kontra mraku, kontra sili'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije