Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITNA IDUĆA SEZONA

Hajdukom opet vlada narativ ulice, udruga NH je iznad kluba. Bijeli se neće oglasiti o nasilju Torcide

storyeditor/2024-04-16/PXL_280523_100337031_1_.jpg
16.04.2024.
u 22:31

Postavlja se pitanje je li Hajduk, osim što je u rezultatskoj krizi, upao i u krizu upravljanja, iako će to NH odlučno demantirati. Istodobno, neće se oglasiti o nasilju Torcide, koja je ujedno osnivač Našeg Hajduka, već će potpisati zajedničko priopćenje u kojem daju do znanja da o unaprjeđenju modela mogu raspravljati samo oni koji su spasili klub, ali se svojim reakcijama postavljaju često i iznad njega.

Komentara 12

DU
Deleted user
23:51 16.04.2024.

Na žalost puno previše se piše o Hajduku koji je zadnjih 10 godina na razini Slaven Belupa. Odavno, zadnjih 7 pa i više godina "Majstori sa mora" stanuju sjevernije,na Kvarneru. Rijeci fali samo jedan lijepi novi stadion na Kantridi.A ii to bi se moglo kroz koju godinu realizirati. I Hajduk i Dinamo nakon Mamića ,vodi ulica u biti.A nogomet je odavno,pa i i nas,biznis a uspješan klub je uspješna tvrtka koju mora voditi NE " navijači ", "ulica" več management.Tj. the Gazda. Navijači su potrebni za priču ali u smislu pukog dekora i zabave nikako "vođenja". Tako da ni Dinamu ni Ajduku ne predviđam svjetlu budućnost dok se to ne posloži.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
23:18 16.04.2024.

Iako vas suci maze nikako do ekstaze.

CH
chemica
23:25 16.04.2024.

Baciti u treću ligu pa nek divljaci rade nered po pikado turnirima. Ili, možda...sve me strah i izustiti...dovesti na vlast nekog normalnog tko će konačno divljake dovesti u red. No, tome valjda služe izbori. Valjda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?