Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO NA PLUS 10

Hajduk u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Osijeka

Osijek Hajduk
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/6
16.03.2014.
u 20:48

Bod Hajduku i vjerojatan kraj snova o tituli uzeo je trener koji je kao igrač na Poljud donio dva naslova prvaka, posljednje za bile, Tomislav Rukavina.

Osijek i Hajduk u Gradskom vrtu odigrali su 1:1. Bod Hajduku i vjerojatan kraj snova o tituli uzeo je trener koji je kao igrač na Poljud donio dva naslova prvaka, posljednje za bile, Tomislav Rukavina.

Snažan vjetar u prvom dijelu je bio saveznik Hajduka, ali gosti to nisu uspjeli konkretizirati, pogotovo Antonio Milić čije je jake udarce dva navrata Mikulić skidao sjajnim intervencijama, prvo u 17. kada je vratar Osijeka refleksno nogom obrani silovit šut s tridesetak metara, a potom i u 36. kada je branič Hajduka glavom tukao s pet metara.

Osijek je opasno visio i u nastavku, ali i kada ponovno sjajni Mikulić nešto nije uspio zaustaviti ispriječila bi se greda. Osijek je zabio iz ničega, nakon što je jedna ubačena lopta ispala iz ruku Tomiću na pravom mjestu se našao Antonio Pavić, 19-godišnjem lijevom bočnom to je bio prvi pogodak u seniorskoj konkurenciji.

I kad se činilo da će Hajduk prekinuti svoj niz nepobjedivosti ukazao se Milić i u petoj minuti sudačke nadoknade glavom pogodio za konačnih 1:1.

Sedam tisuća u Gradskom vrtu

Inače, pritisnuti namjerom Sunce osiguranja, koje od Osijeka potražuje oko tri milijuna kuna, da dug namiri ovrhom novca od prodaje ulaznica, u Gradskom vrtu su odlučili drugi put u nekoliko dana otvoriti vrata. Besplatan ulaz privukao je nešto više od sedam tisuća navijača, najviše ove sezone. Prethodno su se u Wilsonovoj na istu mjeru, iz istog razloga, odlučili u uzvratnoj utakmici četvrtzavršnice kupa protiv Rijeke. Torcida je izazvala kratkotrajni prekid utakmice ubacivanjem nekoliko baklji u 70. minuti.

Hajduk će u subotu u najvećem domaćem derbiju ugostiti Dinamo. No, nakon današnjeg remija modri imaju prednost od 10 bodova pa derbi na Poljudu ne može puno toga promijeniti.

>> Dinamo nemoćnoj Istri zabio šest komada

Komentara 26

Avatar vaha
vaha
21:50 16.03.2014.

koja sudacka nadoknada, to su produzeci po principu igra se dok hajduk ne zabije….ajde, bar su uspjeli zabit u 96" jer bi vjerojatno jos i sad igrali...

RS
rasta sev
21:57 16.03.2014.

I opet torcida i baklje i prekid i nikome ništa a Baldasar bi u Splitu neko Europsko takmičenje.

B2
bokida 2
21:22 16.03.2014.

Pa neznam s kojim bi igračima Hajduk jurišao na titulu. Dinamo ne prikazuje neku igru a ovi bome nikakvu.Žao mi je Tudora ali mora reći tim ljudima da sa ovim kadrom igrača nema naslova jer neki su ipak podcjenili struku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije