Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO NA PLUS 10
Povratak na članak

Hajduk u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Osijeka

Bod Hajduku i vjerojatan kraj snova o tituli uzeo je trener koji je kao igrač na Poljud donio dva naslova prvaka, posljednje za bile, Tomislav Rukavina.

Komentari 26

Avatar vaha
vaha
21:50 16.03.2014.

koja sudacka nadoknada, to su produzeci po principu igra se dok hajduk ne zabije….ajde, bar su uspjeli zabit u 96" jer bi vjerojatno jos i sad igrali...

VL
B2
bokida 2
21:22 16.03.2014.

Pa neznam s kojim bi igračima Hajduk jurišao na titulu. Dinamo ne prikazuje neku igru a ovi bome nikakvu.Žao mi je Tudora ali mora reći tim ljudima da sa ovim kadrom igrača nema naslova jer neki su ipak podcjenili struku.

VL
RS
rasta sev
21:57 16.03.2014.

I opet torcida i baklje i prekid i nikome ništa a Baldasar bi u Splitu neko Europsko takmičenje.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
07:04 17.03.2014.

Hajduk u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Osijeka i sa time dokazao da je ozbiljan suparnik u borbi za treče ili drugo mjesto u HNL-u.

VL
D2
Dubravko_23
08:11 17.03.2014.

Torcida izazvala bakljadu i prekid. Na račun tog prekida - 6 minuta nadoknade. Gol za izjednačenje pada u 5-oj...Osijek izgubi dva boda u utakmici za golo preživljavanje.

VL
VK
vječni krojf
10:36 17.03.2014.

Cudno da se Hajduk ne zali sto su suci produzili utakmicu u nedogled samo da im omoguce da postignu gol.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
13:42 17.03.2014.

Hajduk u sudačkoj nadoknadi izvukao bod protiv Osijeka i dokazao da ima snagu i moč za osvajanje časnog trečeg ili drtugog mjesta u HNL-u.

VL
LA
laki13
14:54 17.03.2014.

Volim ove što obožavaju Maminja, HNS (Šuki Os miljenik) i podanike suce....grobare HR nogometa.. Hajduk je odigrao slabo, možda je bio penal za H ali za Os čisti i produžetak je realno mogao biti i duži... ....neka vam Plave zvezdevezde na vrhu i bilo bi žalosno uz te pare i svu pomoć da nisu, mislim da Crvena zvezda nije imala toliku potporu saveza u Jugi i bili su veća gospoda

VL
MA
magnum2013
15:11 17.03.2014.

Događaju se vrlo interesantne stvari. Ovdje članak o utakmici Osijeka i Hajduka a svi komentari završe o Dinamu. Kad Tudor komentira rezultat utakmice Hajduka žali što Istra nije igrala tako dobro i protiv Dinama. Igrač iz Tunguzije dolazi u Hajduk a Maršić ga pita što misli o Dinamu, kojeg ovaj naravno ne poznaje. Ima ovdje puno nelogičnosti, ali bože moj moraju se i silni navijači nekako ispucati, budući da žive u Zagrebu a javno se valjda nemogu oglasiti na tribinama. Gledali ste utakmicu Hajduka i što ste ćuli od "vjernih" navijača. "Ja te volim, ja te volim, ja te volim Hajduće". Ostatak vremena provode pjevajući pjesme vrlo ružnog sadržaja, a sve to redovito začine gromoglasnim navijanjem za svoj klub "Jebo vas Mamić !". Neznam samo kome je to navijanje upućeno jer ga rabe na svim utakmicama bez razlike s kim igraju. Možda se nekome neće svidjeti moj komentar, ali pošto nisam opterećen nijednim klubskim bojama naše nacionalne lige ipak sam možda u pravu kad tvrdim da nam politiku u klubovima vodi ulica, a gdje im to ne uspijeva, događaju se ovakove stvari. Jedino mi je žao što neke stvari nemogu shvatiti Jovanović i Skansi, ali nisu oni tu da uvedu reda u sport već da štite protivnikke Dinama. Hvala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.