Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI HAJDUKA

Dinamo nemoćnoj Istri zabio šest komada

Dinamo Istra
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
16.03.2014.
u 16:50

Dva gola zabio je danas jako raspoloženi Duje Čop (28. i 70.), a isti je učinak imao i Alžirac Soudani (50., 53.)

Dinamo može mirno na veliki derbi u Split s Hajdukom, uvjerljivom je i igrom i rezultatom slavio nad Istrom (6:0) i zadržao uvjerljivu bodovnu prednost te rasterećen može u pakao Poljuda.

- U ovoj su utakmici moji igrači igrali 90 minuta ne samo nogama nego i glavom, tako bi trebalo igrati stalno – kazao je Zoran Mamić.

Fernandesova “rabona”

Prvi gol stigao je nakon prekida, ubacio je oštro Lima, Ademi zasmetao vrataru Lovriću koji je loptu odbio, a Čop pospremio. Da plavi neće imati problema potvrdio je drugi pogodak, Fernandes je pokazao koliko je brz, od centra je pobjegao, pretrčao obranu Istre, zaobišao i vratara te za pogodak zaradio lijepi pljesak. Baš kao i za škarice koju minutu prije, iako nisu bile uspješne. Sve se u istom tonu, plavom, nastavilo i u drugom dijelu, s dva pogotka Soudanija, prvo prsima nakon udarca Ademija, pa onda i krasnim lobom, Dinamo je otišao na 4:0. Za 5:0 zaslužan je Fernandes, prvo je opalio lažnjak, pa pucao ‘rabonu’, Lovrić je odbio, a Čop opet pospremio. Pa je Fernandes novim udarcem pogodio prečku i vratnicu, kakav šou su priredili napadači Dinama! Još je na kraju svoj prvijenac zabio i Cleyton. I Istra je sa šest komada itekako dobro prošla.

- Zadovoljan sam rezultatom, s ovih 0:6 jer smo trebali dobiti 26 komada! Već sam dobio poruku da smo protiv Hajduka išli u kost, a da smo se Dinamu naklonili. Sigurno nism dobio poruku iz Žminja, hahaha. Dinamo je bolji, ali ovako ne možeš igrati ni protiv bilo koga. Žao mi je što smo nastradali. Imao sam samo 14 igrača, poveo sam sve koji su mogli, pa i one koji su se htjeli vozikati s nama do Zagreba. Ne tražim alibi – govorio je Pamić koji sad ima kup s Rijekom.

“Ne bojimo se ni Hajduka”

- Kakvo je raspoloženje, ma veselo, u p.m.. Lud sam, nervozan, možda bismo svi na par dana trebali otići psihijatru. Meni su moji igrači najbolji, ali ja bi ih ipak barem deset zamijenio da imam ‘love’. Kazne igračima? Pa zar nisu dovoljno, kao i ja kažnjeni? - u svom je stilu govorio trener Istre i na odlasku promrmljao:

- Sva sreća da idem kući autom...

I dok će se Pamić baviti Rijekom, Dinamo je šesticom dobio novo ohrabrenje za Poljud.

- Sigurno da je ovo ohrabrujuće, ali već sam puno puta rekao, Dinamo ima najbolju momčad i uz svo uvažavanje ne mora se nikoga bojati – zaključio je mlađi Mamić.

>> Dinamo slavio u Koprivnici, teška ozljeda Pamića

Komentara 12

BU
budagigo
16:47 16.03.2014.

U 70 minuti "navijaci"su napustili stadion.kaj bumo sad.ja sam potresen,ovo mi suza krenula iz oka plava niti dinamovih 5-0 me ne moze utjesiti.idem sad baciti pogled da nisu u kinu mosor.

LI
Lisabon
07:54 17.03.2014.

Drago apostol.abo,neznam dali je vrijedno komentirati tvoju poruku,ali ti si,odnosno svi oni koji tako misle,zapravo krivci sta je Hajduk tu gdije je.Napumpate se nekim nerealnim optimizmom koji ne samo da je na klimavim nogama,nego je posljedica citanja komentara od nesposobnih i nerealnih novinara,od nestrucnih ljudi koji vode klub,od navijaca koji zive u vjeri da je Hajduk jaka momcad itd.Nisi se nikad zapitao da nije to mozda razlog sta Dinamo ima bolju momcad od Hajduka?Naravno ti ces reci da nema ili se mozemo tu prepucavati o toj tezi.Pa nek nam onda presude transferi odnosno usporedbe visina transfera Dinamovih i Hajdukovih igraca.Ili neka nam presude transfer portali s procjenama vrijednosti igraca.I tu prica zavrsava .pametnome dosta.Hajduk ima momcad koja je 50% losija od Dinamove (po ovim parametrima).I sad shavtio ti to ili ne,to je razlog sta se Hajduk muci s npr Istrom,a Dinamo ju dobije bez muke.Ili ti kao i ostali tvoji istomisljenici,mislite da to nije tako?

MA
magnum2013
14:50 17.03.2014.

Iako nisam navijač Dinama vrlo rado odem na utakmice, i ne samo Dinama. Ovo što se događa na tribinama tjera čovjeka da se zapita:Što to privlači igrače da dobrovoljno dolaze igrati za Dinamo? U nogometu sam bio 50 godina ali ovo nemogu shvatiti i nisam nigdje u Evropi doživio. Smatram ponašanje Zdravka Mamića neprihvatljivim, ali istodobno se pitam gdje su Jovanović i kompanija kad treba nekoga zaštititi. Ne radi se ovdje o Mamiću, da se razumijemo. Ovdje se na jedan vrlo ružan i podao način želi uništiti Dinamo. Danas nam nogomet u klubovima vodi ulica. Jad smo i bijeda po kvaliteti. Kad pojedincima uspije srušiti Dinamo neznam gdje će se onda ćuti za nekoga.Raduje me zato politika Rijeke koja će ustraje li u namjerama postići puno. Hajduk će životariti dok ima zaštitnika njegovog kriminala. Sve ostalo je u rangu regionalne lige u Njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije