Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA U SPLITU

Hajduk ruši ovosezonski rekord! Za derbi s Osijekom prodano više od 20.000 ulaznica

U 10. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
16.12.2021.
u 20:34

Dosadašnji rekord ove sezone bilo je 15.000 gledatelja na utakmici Hajduka i Rijeke (1:2).

Euforija u Splitu ne jenjava, borba za sami vrh Prve HNL "mobilizirala" je navijače Hajduka i u velikom broju stižu na derbi protiv Osijeka u nedjelju 19. prosinca od 19 sati. Dapače, interes je toliki da se tri dana prije utakmice prodalo više od 20.000 ulaznica.

- Preko 20.000 navijala u ovom je trenutku osiguralo svoje mjesto na Poljudu za utakmicu Hajduk - Osijek. Do utakmice su preostala tri dana - naveli su iz Hajduka na društvenim mrežama.

 

Dosadašnji rekord ove sezone bilo je 15.000 gledatelja na utakmici Hajduka i Rijeke (1:2). Dakle, za posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva priprema se prava ludnica, što ne čudi jer prvoplasirani Osijek ima utakmicu više i pet bodova više.

Ali, neće biti lako pobijediti jer Osijek za poraz ne zna 15 susreta zaredom, čime je momčad Nenada Bjelice izjednačila dosadašnji rekord iz 2000. Kad bi ostali neporaženi i u Splitu, Osječani bi ispisali povijest kluba. U posljednjem dvoboju na Poljudu, onom 25. srpnja ove godine, Osijek je pobijedio 2:1.

Dakle, uvertira u ovaj derbi je više nego zanimljiva, a do njega bi Poljud mogao biti rasprodan!

>>> Redovi za ulaznice Hajduka i Osijeka u Splitu

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kanđija
09:25 17.12.2021.

Nadam se dosljednoj primjeni pravila nogometne igre..žuti zbog prigovora sucu, zbog odguravanja protivničkog igrača, zbog šutanja lopte nakon sučeva zvižduka, zbog foliranja prekršaja na bilo kojem djelu terena, zbog skakanja sa klupe, zbog izlaženja trenera iz obolježenog prostora, zbog psovanja,, zbog gestikurinja, znog svakog prekršaja sa leđa zbog povlačenja igrača za dres...zbog trčanja za sucem..sve to stoji u pravilima nogometne ige..i da pražnjena djela publike ako ima uvredljive transparentre vrijeđa ili baca baklje....

BR
brancro
11:32 17.12.2021.

Brzo će otrežnjenje i postrojavanje…

KU
kublajkhan
11:01 17.12.2021.

Biti će teško Osijeku protiv sudačke organizacije i HNS-a, ali ipak imaju bolju momčad. U Hajduku još slave pobjede protiv najjačih momčadi protiv kojih su ikada igrali i sada im je glava u oblacima, tako da sigurno gube ovu utakmicu. Bilo kako bilo, očekujemo penal za hajduk u 91 minuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije