Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završnica polusezone

VIDEO Redovi u Splitu: Svi žele na utakmicu s Osijekom

Split: Veliki red za kupnju ulaznica za utakmicu Hajduk-Osijek
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
16.12.2021.
u 13:46

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17.30 sati igraju utakmicu 20. kola HT Prve lige protiv Osijeka na Poljudu

S obzirom na to da naši navijači od početka ove sezone ulažu veća sredstva u kupnju ulaznica i plaćanje testova za COVID potvrdu, klub je odlučio ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima kao dar omogućiti svojim najvjernijima da po sniženim cijenama pohode poljudski stadion i bodre momčad u posljednjoj utakmici ove polusezone, objavio je Hajduk na svojim stranicama i napravio pravu malu invaziju navijača na prodajne točke. 

Naime, u Splitu su doslovno redovi stotina navijača koji čekaju na svoju ulaznicu za završni susret ovog dijela sezone. 

Ulaznice za sve tribine prodaju se po cijeni od 30 kuna, a ulaznice za djecu do 14 godina po cijeni od 5 kuna. Iznimka su jedino ulaznice za sektore VIP silver i zapad premium. 

16.12.2021., Split - Veliki red stvorio se u Marmontovoj ulici ispred Cro Fan Shopa nakon pocetka prodaje ulaznica za utakmicu Hajduk - Osijek
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Podsjetimo, nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17.30 sati igraju utakmicu 20. kola HT Prve lige protiv Osijeka na Poljudu. Uoči posljednjeg susreta sezone bijeli se nalaze na četvrtom mjestu s 34 osvojena boda u 18 odigranih utakmica, a Osijek je trenutačno prvoplasirana momčad s 39 osvojenih bodova u 19 odigranih susreta. 

Ključne riječi

Komentara 3

NN
novo nenormalni
13:46 16.12.2021.

da ovo ipak nije red za boosterb dozu. Tko bi želio ići na utakmice u vremenu opakoh virusa

KU
kublajkhan
11:16 17.12.2021.

Suci će ovaj put u prvoj minuti proglasiti prekid i pobjedu Hajduka 3:0, a nakon toga slijedi zajdničko pjevanje s torcidom

NO
Noštromo
17:09 16.12.2021.

Do danas u četvrtak prodano je 15.000 ulaznica. Utakmica se igra u nedjelju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije