Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA U SPLITU
Povratak na članak

Hajduk ruši ovosezonski rekord! Za derbi s Osijekom prodano više od 20.000 ulaznica

Dosadašnji rekord ove sezone bilo je 15.000 gledatelja na utakmici Hajduka i Rijeke (1:2).

Komentari 5

KA
kanđija
09:25 17.12.2021.

Nadam se dosljednoj primjeni pravila nogometne igre..žuti zbog prigovora sucu, zbog odguravanja protivničkog igrača, zbog šutanja lopte nakon sučeva zvižduka, zbog foliranja prekršaja na bilo kojem djelu terena, zbog skakanja sa klupe, zbog izlaženja trenera iz obolježenog prostora, zbog psovanja,, zbog gestikurinja, znog svakog prekršaja sa leđa zbog povlačenja igrača za dres...zbog trčanja za sucem..sve to stoji u pravilima nogometne ige..i da pražnjena djela publike ako ima uvredljive transparentre vrijeđa ili baca baklje....

VL
BR
brancro
11:32 17.12.2021.

Brzo će otrežnjenje i postrojavanje…

VL
KU
kublajkhan
11:01 17.12.2021.

Biti će teško Osijeku protiv sudačke organizacije i HNS-a, ali ipak imaju bolju momčad. U Hajduku još slave pobjede protiv najjačih momčadi protiv kojih su ikada igrali i sada im je glava u oblacima, tako da sigurno gube ovu utakmicu. Bilo kako bilo, očekujemo penal za hajduk u 91 minuti.

VL
ZA
zagi101
00:20 17.12.2021.

ja kao Dinamovac se nadam dobroj tekmi i pobijedi Osijeka, nema veze kaj to Dinamu ne paše al kad onak javno navijaju da ispadnemo u Europi, rađe da Osijek bude prvak nego jajduk

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.