Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŠE NAJVEĆE

Lokomotiva bi mogla odrediti prvaka Hrvatske: Zasad je Hajduk najveći gubitnik

Zagreb: Lokomotiva protiv Hajduka u 19. kolu Prve HNL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
11.12.2021.
u 20:15

Do kraja prvenstva ima još dosta, sigurno će Lokomotiva nekome iz ovog društva "oteti" još pokoji bod. Zasad je stala na 12.

Lokomotiva je u Kranjčevićevoj odigrala 3:3 s Hajdukom i tako narušila euforiju koja posljednjih tjedana vlada u Splitu, no to nije slučajno jer ove sezone zagrebački klub kao da se specijalizirao za "otimanje" bodova pretendentima na titulu prvaka.

>>> Torcida u Zagrebu stvorila domaćinsku atmosferu

Splićani dvaput nisu pobijedili u Kranjčevićevoj, uz ovih 3:3, već je bilo 2:2. Dakle, riječ je o četiri izgubljena boda za Hajduk. Ili dva dobivena za Lokomotivu, ovisi kako se gleda. I tu momčad kojoj se dugi niz godina "tepalo" da je Dinamo II nije stala.

Na Rujevici je slomila Rijeku 2:1, zatim kod kuće remizirala s Osijekom 1:1 i svladala Dinamo 1:0. Ukupno, "otela" je "velikoj četvorki" 12 bodova! Nijedan nije uspio izbjeći "rasipanje" i možda baš to bude ključno u konačnici.

11.12.2010., Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 19. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk.
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Situacija bi za sve njih izgledala bitno bolje da su slavili protiv Lokosa svaki put, no nije. A zasad je Hajduk najveći gubitnik s ta dva remija i izgubljena četiri boda. Dok je Osijek s dva izgubljena u najboljoj poziciji.

Ali, do kraja prvenstva ima još dosta, sigurno će Lokomotiva nekome iz ovog društva "oteti" još pokoji bod. Pa na taj način odrediti novog ili starog prvaka...

LOKOMOTIVA PROTIV "VELIKE ČETVORKE":

Lokomotiva - Hajduk 2:2
Rijeka - Lokomotiva 1:2
Lokomotiva - Osijek 1:1
Lokomotiva - Dinamo 1:0
Lokomotiva - Hajduk 3:3

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 3

AN
AnaJosipNikoAntonio
20:53 11.12.2021.

Hajduk?To je klub koji vodi ulica,jednostavno to je daleko od ozbiljnog kluba u prvoj ligi.Hajduk muku muci vec godinama,jednostavno taj DIŠPET I FJAKA ne idu zajedno.Sve u svemu neka ga ...bolje da je tu nego da ga nema,ali nema ozbiljnog kluba od njega!

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:20 11.12.2021.

sve ce dobro zavrsiti sa 28 uzastopnom titulom dinama. vrapci ce komentirati neigranja rukom u kaznenom prostoru koja su fenomen VARa, sad vidis igranje rukom, sad ne vidis. gazda ce pjevati i razbijati case i lokomptiva ce popunjavati rasprodane redove dinama ... na zapadu nista novo.

Avatar fakinn
fakinn
20:25 11.12.2021.

Zanima me kaj je danas na repertoaru Livaje i Subašića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije