Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX tv prva hnl

Hajduk pobijedio Zadar na Stanovima, bilo je 4:2

Zadar vs Hajduk (1)
Foto: Filip Brala
1/3
05.08.2012.
u 19:23

U 21 sat na Parku mladeži igraju Split i Slaven Belupo, a to je posljednja utakmica trećeg kola

Evo i gostujuće pobjede bijelih, u odličnoj utakmici Hajduk je protutnjao kroz Stanove, svladao Zadar s 4:2 (1:1). Splićani su pred punim tribinama tempom slomili domaćine, koji su, dok je bilo snage, parirali, a onda su se u drugom poluvremenu potpuno urušili. Rezultatski Hajdukova pobjeda je uvjerljiva, ali Zadar je bio ravnopravan partner. Bilo je pregršt prigoda na obje strane.

Domaćini su mogli do vodstva već u 1. minuti, ali Ćurjurić nije najbolje reagirao. No, njegov promašaj bio je ništa u odnosu na Oremušov u 13. minuti. Odlično je pretrčao cijelu obranu Zadra, zaobišao vratara Ježinu i onda s pet metara, potpuno sam, promašio cijela vrata. Dugo će Oremuš pamtiti promašaj. I kad već Hajduk nije poveo, stigla je kazna. Najprije je Jolić prijetio, Blažević odbio u korner iz kojeg je Zadar došao u vodstvo od 1:0. Obrana Splićana bila je smušena, lopte se dokopao Jolić i zatresao mrežu. Potom je Stojanović iskosa pogodio vratnicu, želio je centrirati, a Maglica je u 26. minuti s četiri metra imao zakašnjelu reakciju. I kada se igra malo primirila Hajduk je poravnao. Maglica je u 34. minuti ukrao loptu, ubacio, a Oremuš proigrao Vukušića čiji je udarac bio neobranjiv za Ježinu.

A onda u drugom dijelu rapsodija bijelih. Krstičević je u 58. minuti u igru ubacio Vukovića, to se pokazalo kao dobitni potez. Najprije je u 65. minuti Vuković odlično prodro, asistirao za Caktaša kojemu nije bilo teško pogoditi za 2:1. U tim furioznim minutama istakao se i Andrijašević. U 67. minuti zabio je krasan gol za 3:1, činilo se da je priči kraj, ali nije tako mislio Ćurjurić. Devet minuta prije kraja pogodio je iz slobodnog udarca, kod 3:2 zavladala je mini panika u Hajdukovim redovima, no Vuković je riješio pitanje pobjednika u 89. minuti. Ozobić ga je proigrao, a Vuković spretno pogodio za 4:2.

Inače, u Stanovima nije nedostajalo zanimljivih situacija. Predsjednik Marin Brbić odgledao je utakmicu s tribina, Reno Sinovčić najavio je da u svečanu ložu mogu samo Brbić i Vinko Radovani. A kako su u Zadar stigli i članovi Nadzornog odbora Branka Ramljak i Ante Majić, Sinovčić ih nije propustio u ložu, pa je Brbić odbio Sinovčića. Tako je vodstvo Hajduka gledalo utakmicu s tribine iza gola.

- Bilo je puno golova, ovo je nogomet koji vraća publiku na tribine. Traje naš san kojeg živimo s navijačima. Vukušića sam odmorio da bude spreman za Milano, on je na dražbi, neka se pokaže protiv Intera. Nije bio ozlijeđen, nadam se da nije uvrijeđen. Vukušić je naš igrač broj jedan. Drago mi je zbog Vukovića, konkurencija je u napadu žestoka, teško je dobiti minutažu – kazao je nakon utakmice Hajdukov trener Mišo Krstičević.

Zadar - Hajduk 2:4

ZADAR – Stadion Stanovi. Vrijeme toplo. Gledatelja 4500. Sudac Mario Strahonja (Zagreb) 7.

Strijelci: 1:0 Jolić (15, Banović), 1:1 Vukušić (34, Oremuš), 1:2 Caktaš (65, Vuković), 1:3 Andrijašević (67), 2:3 Ćurjurić (81), 2:4 Vuković (89, Ozobić).

Zadar: Ježina 5 – Prahić 5,5 Jerbić 6,5, Bilen 5 – J. Bilaver 5,5, Begonja 5 (od 63. Gržan 5), Surać 5,5, Ćurjurić 6,5, Vasilj 6 (od 77. Sarić -) - Banović 6 – Jolić 6,5 (od 66. Ivančić 5,5). Trener Dalibor Zebić.

Hajduk: Blažević 7,5 – Vršajević 6, Maloča 6, Milović 6, Stojanović (ž.k.) 6,5 – Oremuš 6,5 (od 88. Ozobić -), Radošević 6,5, Andrijašević 7, Caktaš 6,5 – Maglica (ž.k.) 6,5 (od 78. Milić -), Vukušić 6,5 (od 58. Vuković 7,5). Trener Mišo Krstičević.

Igrač utakmice: Ivan Vuković.

Ekskluzivno: Pratite utakmicu na Tportalu!

Zadar  - Hajduk 2:4

Tijek susreta:

15. minuta GOOOOOL!!! Zadar je poveo protiv Hajduka, pogodak je postigao Jolić.

34. minuta GOOOOOL!!! Ante Vukišić poravnao je rezultat na 1:1.

45. minuta kraj prvog poluvremena!

Blitz krieg Hajduka, u 65. i 66. minuti postigao je dva pogotka i sada vodi 3:1. Strijelci su bili Caktaš i Andrijašević.

84. minuta Zadar je pogotkom Čurjurića smanjio na 3:2

88. minuta GOOOOL!!! Vuković je riješio utakmicu, Hajduk vodi 4:2.

Ključne riječi

Komentara 8

DO
DONJA
21:10 05.08.2012.

Bio sam na utakmici i Reno je pustio Hajduku samo glume svađu.

BE
beckobecar
21:23 05.08.2012.

bravo Hajduk cestitam, sreca da nas Mamic jos drzi sudce pod kontrolom pa znam da ce za nas biti penala koliko treba samo da nase umsiljene zvijezde pod atomskim nogometom naseg maga Cacica dobijaju:)))) inace bi nam vec bijezali 3 4 boda

OB
-obrisani-
20:57 05.08.2012.

mlada momnčad hajduka oduševljava . osobno su mew oduševilo protiv intera juniori hajduka izgubili su samo 3:0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije