Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI HNL-A

Privedeno 12 osoba oko nogometne utakmice Hajduk-Osijek

Hajduk - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
26.11.2017.
u 09:18

Od ukupnog broja privedenih osoba, kod pet je pronađeno i oduzeto ukupno sedam pirotehničkih sredstva, a tri će osobe uz optužne prijedloge biti privedene Prekršajnom sudu u Splitu

Policija je u Splitu u subotu navečer prije, za vrijeme i poslije nogometne utakmice Hajduk-Osijek privela 12 osoba zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, priopćeno je iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije.

Od ukupnog broja privedenih osoba, kod pet je pronađeno i oduzeto ukupno sedam pirotehničkih sredstva, a tri će osobe uz optužne prijedloge biti privedene Prekršajnom sudu u Splitu, navodi se u policijskom priopćenju.

Hajduk - Osijek
1/7

Utakmica Hajduk-Osijek završena je rezultatom 1:1.

Navijači Hajduka tijekom utakmice pokazali su transparent na kojem je pisalo "Dugo je već cirkus u jednom gradu, na jednom mjestu. Životinje su divlje i predstava loša. Vrijeme je da se zastor spusti, karavana ode, a zvijeri u kavezu dočekaju smrt".

Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
10:20 26.11.2017.

I nikome ništa...

KR
kruti190
11:11 26.11.2017.

orjunaška muladija

DU
Deleted user
11:47 26.11.2017.

Nije bolest sve što boli.Hrpa maloljetnika i besposličara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije